Forumet - Svenskarna kan vara i minoritet om tio år

Svenskarna kan vara i minoritet om tio år

3642 1 219
Ser hellre att att invånare ej tillhör någon nationalitet alls 2025. Successivt tycker jag att samtliga nationer skall upphöra och vävas samman till en enda stat; The Earth. Så kan ni rikta er främlingsfientlighet till civilisationer på andra planeter istället, för det är bara en tidfråga innan NASA kan bekräfta att sådana existerar. Det är framtiden.

Spana också in:

Hahaha I laugh in your faces! Ni måste vara villiga att ändra er med er omvärld, annars kommer ni aldrig bli framgångsrika. Istället för att försöka hindra det oundvikliga så se till att skaffa marknadsandelar istället.
Man kan tjäna pengar på asylboenden, man kan tjäna pengar på, ja tänk vilken efterfrågan på saker vi inte ens har här än vi kommer få!

Sell shovels in a gold rush!
Vi är ungefär 80% etniskt svenskar och den största invandringsgruppen är och kommer alltid vara finländare. -.- Om vi är ungefär 10 miljoner så är det 8 miljoner svenskar och då behövs det alltså 7 miljoner utlänningar för att vi ska bli minoritet. 700000 invandrare om året i tio år är extremt överdrivet och fel eftersom vi tar in ungefär 100000 invandrare varje år.

Tickstart: Hahaha I laugh in your faces! Ni måste vara villiga att ändra er med er omvärld, annars kommer ni aldrig bli framgångsrika. Istället för att försöka hindra det oundvikliga så se till att skaffa marknadsandelar istället.
Man kan tjäna pengar på asylboenden, man kan tjäna pengar på, ja tänk vilken efterfrågan på saker vi inte ens har här än vi kommer få!

Sell shovels in a gold rush!
+1

SvenskWithAttitude: Vi är ungefär 80% etniskt svenskar och den största invandringsgruppen är och kommer alltid vara finländare. -.- Om vi är ungefär 10 miljoner så är det 8 miljoner svenskar och då behövs det alltså 7 miljoner utlänningar för att vi ska bli minoritet. 700000 invandrare om året i tio år är extremt överdrivet och fel eftersom vi tar in ungefär 100000 invandrare varje år.
Du får ju också tänka på hur många svenskar, främst 40-talister som är gamla och kommer att dö inom några år. Och om invandringen fortsätter som den gjord i Augusti kommer det komma runt 300.000 asylsökande det kommande året och då är inte anhöriginvandring eller arbetskraftsinvandring inräknat i det. Så det Tino har rätt i att det bara kan dröja 10 år innan vi är i minoritet om det fortsätter som det gör nu.

Chibibbi: Tror inte alls invandrare kommer att vara e majoritet, då de som invandrar idag kommer vara svenskar om tio år. Och så kommer det att fortsätta med varje årskull som integreras.
Hur många av dom som kom till Sverige för tio-femton år sedan är svenskar? Inte många. Känner även många som har föräldrar som kom hit på 60-talet och är födda här som inte heller är svenskar eller är en del av det svenska samhället.