Forumet - Sverige vakna upp

Sverige vakna upp

1397 1 89
Hej

Vill bara börja med att jag inte är rasist på något vis. Jag är emot all form av religion och politik eftersom det bara slutar med våld och död i slutändan. Just nu i Bryssel har vi haft ett terrordåd och inte långt efter i Paris. Europa är på väg neråt och snart kanske det händer här i Sverige. Europa måste rensas från all smuts och vi måste känna oss säkrare att gå utanför våra dörrar. Islam borde bannlysas från Sverige och att vi har moskeer här är bara sjukt tycker jag. Islam borde bara vara tillåtet i Mellanöstern.

https://www.youtube.com/watch?v=HV7kTeFUK94
Ja vi måste agera men att tala i termer som att rensa ut "smuts" är nog ej vägen att gå pga tolkas lätt som etniciteter. Dock måste vi vara hårdare när det gäller ålderskontroller (det har redan visat sig x antal ggr att barn blir utsatta av vuxna som låtsas vara barn  och därför får bo med dem) och med vilka som får stanna kvar här. Det måste bli lättare att utvisa terrorister samt satsa mer på integration i förorterna. Det ska ej vara okej med alternativa samhällen som ej ligger i linje med våra demokratiska värderingar. Skolor och socialen måste också vara tydliga med att barn aldrig ska slippa lektioner av religiösa anledningar och inte vika undan när de ser att barn far illa med kultur som ursäkt. 

Spana också in:


Dunderklumpen30:
Som vilka? Se dig omkring. Europa är på väg att falla. Och flyktingvågen här i Sverige ökar utan att våra politiker gör något åt saken. Det är bara en tidsfråga innan något händer här. 
nån som har lika argument som jag, allt du säger stämmer, men vissa människor måste se de med egna ögon framför sig innan dom fattar va som händer, säkert bara en tidsfråga innan de sprängs nåt här