Forumet - Sverigedemokrater behandlas som judar på 30-talet

Sverigedemokrater behandlas som judar på 30-talet

6535 0 102

Agahnim: Jo, det säger en hel del om skyddsbehovet.
Nej det gör det inte. Om en kvinna som blir misshandlad hemma hamnar på en kvinnojour där hon får sova i en mörk fuktig källare så är hon inte i mindre skyddsbehov för att hon klagar på det t.ex. Att några syrier tycker att de behandlas illa i Sverige säger inget om skyddsbehovet och ännu mindre om ifall det gäller för alla syrier som kommit hit.

Agahnim: Du sa nyss att rasbiologi var nazistiskt.
Nej, jag skrev:

Rödingajäveln: Du tycker inte att t.ex. rasbiologi och antidemokrati är nazistiskt? Är det en allmän åsikt i SDU?
... med det menade jag att de tillsammans låter nazistiskt. Men sen återfinns ju rasbiologi idag till typ 100% inom nazirörelsen, så alla som idag pysslar med det är ju nästan alltid nazister.

Agahnim: Dessutom nämner inte SvP ordet ras. De nämner ordet "etnicitet". Att etniciteter finns är fastställt. Den enda som öht har nämnt något om raser är du. Alltså anser du att det finns människoraser. Kanske rent av är du som är rasist?

"Rensa landet på andra raser". Du får det att låta som att de vill bygga koncentrationsläger och införa gaskammare.
Det kvittar om de nämner ordet "ras" eller inte ifall det syftar på exakt samma sak och får exakt samma praktiska konsekvenser. Att genetiskt indela människor i olika grupper och sen vilja rensa ut vissa av dessa grupper är rasbiologi och nazistiskt politik.

Om du tycker det låter som det läser du fel. Det är ett sätt att rensa, ett annat är att utvisa alla "rasfrämlingar". Målet är fortfarande att de som bor i Sverige som inte tillhör detta "genetiska arv"/denna ras ska ut ur landet. Det är en nazistisk utrensningspolitik.

Agahnim: Nej, jag är nationalist. Lär dig läsa. Jag sympatiserar inte med Hitler eller NSDAP.
Nej men du sympatiserar med ett parti som för några år sedan hette Nationalsocialistisk Front, arrangerade Hitlermiddagar och inte har bytt mer än namnet och retoriken sen dess. Ett parti som leds av en f.d. ledare i Svenska Motståndsrörelsen. Ett nynazistiskt parti. Du är nazist.

Rödingajäveln: Nej det gör det inte. Om en kvinna som blir misshandlad hemma hamnar på en kvinnojour där hon får sova i en mörk fuktig källare så är hon inte i mindre skyddsbehov för att hon klagar på det t.ex. Att några syrier tycker att de behandlas illa i Sverige säger inget om skyddsbehovet och ännu mindre om ifall det gäller för alla syrier som kommit hit.
Jo. om hon säger "Jag hade hellre stannat kvar hos min make som misshandlar mig än att sova här" så har hon inte ett särskilt starkt skyddsbehov. Man kan ju undra varför de inte åker hem till Syrien igen om det nu är så hemskt här i Sverige. Ingen vill ha dem här ändå. Oh wait. Det är förstås bidragen som lockar.


Rödingajäveln: ... med det menade jag att de tillsammans låter nazistiskt. Men sen återfinns ju rasbiologi idag till typ 100% inom nazirörelsen, så alla som idag pysslar med det är ju nästan alltid nazister.
Skiter i vad du menade. Indirekt sa du att alla som sysslar med rasbiologi är nazister. Alltså var sossarna nazister fram till 1958.

Rödingajäveln: Det kvittar om de nämner ordet "ras" eller inte ifall det syftar på exakt samma sak och får exakt samma praktiska konsekvenser. Att genetiskt indela människor i olika grupper och sen vilja rensa ut vissa av dessa grupper är rasbiologi och nazistiskt politik.
Nej, det är det inte eftersom människoraser anses inte existera nuförtiden medan olika etniciteter är ett välkänt faktum.

Rödingajäveln: Om du tycker det låter som det läser du fel. Det är ett sätt att rensa, ett annat är att utvisa alla "rasfrämlingar". Målet är fortfarande att de som bor i Sverige som inte tillhör detta "genetiska arv"/denna ras ska ut ur landet. Det är en nazistisk utrensningspolitik.
Jag ser inget fel med att jobba för ett svenskt Sverige och svenskarnas bästa och utvisa dem som aldrig borde ha fått komma in i landet från första början. De är bara här pga att vi de senaste decennierna haft landsförrädare i regering och riksdag. Jag ser dig inte anklaga t.ex Japan för nazism som jobbar för ett japanskt Japan, eller Kina som jobbar för ett kinesiskt Kina. Att jobba för sitt eget lands väl och ve istället för alla andra folkslags borde vara en skyldighet för alla i politisk maktställning.Rödingajäveln: Nej men du sympatiserar med ett parti som för några år sedan hette Nationalsocialistisk Front, arrangerade Hitlermiddagar och inte har bytt mer än namnet och retoriken sen dess. Ett parti som leds av en f.d. ledare i Svenska Motståndsrörelsen. Ett nynazistiskt parti. Du är nazist.
Du kan kasta hur många epitet du vill på mig. Jag vet vad jag är. Kan också nämna att de flesta riktiga nazisterna är med i SMR och inte SvP för att de dels inte anser att landet kan räddas på demokratisk väg och dels för att SvP inte bekänner sig till den nationalsocialistiska rörelsen. Dock förväntar jag mig inte att en vänsterextrem kommunist som du ska förstå det som sympatiserar med grupper som brukar våld mot oliktänkande och med en ideologi vars främsta företrädare skördat fler liv än vad nazism någonsin har gjort.