Forumet - Sverigedemokraterna?

Sverigedemokraterna?

15444 0 254
:

Tycker Sverigedemokraterna verkar vara som Kristdemokraterna, med bevara traditioner, och sånt, fast ännu mer och ännu bättre och ännu starkare, och bättre än Kristdemokraterna som bara viker sig och kompromissar bort alla sina kristdemokratiska, traditionella och viktiga frågor och åsikter tills de blir exakt som moderaterna och resten av alliansen bara. :(


Sverigedemokraterna har kompromissat sina egna frågor när det gäller vem som är svensk. Man får till exempel vara muslim i Sverige, i praktiken en sådan som viftar med svenska flaggan lite mer.

Spana också in:

Vi borde kanske välja in Ali G in i riksdagen som i filmen där han var med i Brittiska parlamentet, då har han följande synpunkt på invandring: Släpp bara in dom som är snygga.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Är det ingen som har humor?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Det var ett skämt.
YaBasta:

vad ska dom göra efter dom har slängt ut alla invandrare och vägrar ta i mot dom. ska dom bli som kristen demokraterna å bara bry sej om pensionärer då eller?


SD har inte lagt fram något förslag om att slänga ut alla invandrare de har heller inte som uttalad ambition att slänga ut alla invandrare.

1. Kolla upp fakta
2. Reflektera
3. Posta

inte omvänd ordning.

Phuong:

SD är ett parti som visar sanningen som andra partier vill dölja. T.ex. att massinvandring ger arbetslöshet - håller lönerna nere - aktierna stiger. Andra partier döljer sanningen om vad som håller på att ske. Kolla politisktinkorrekt


Källkritik / 10
Geigerzähler:

Det är ju ungefär det som väääääldigt många SDare har som argument. "HASSAN JOBBAR INTE, ALLA INVANDRARE SKA UUUUT!" och när jag poängterar att jag är "invandrare" då är det ju "Inte samma saaaaak".


Vet inte varför jag lurkar i den här gamla tråden men ÅH vad jag har varit med om det där? Jag har till och med fått höra "Nä du ska inte ut, det är inte samma sak, du är ju en söt tjej" [zzz]
Geigerzähler:

Ahahah, det är så sjukt!


Det är lika bra som när de säger att invandrarna tar deras jobb och tjejer, det indikerar ju bara att:

1) Nationalister inte har högre ambitioner än att bli taxichaufförer, kebabrestaurangägare och städare
och 2) svenska flickor har ingen egen vilja [sad]

Ska utvandra från Åland och sno en snygg tjej i Uppsala. [blush]