Forumet - Sverigedemokraterna bakom ridån

Sverigedemokraterna bakom ridån

1127 0 10
Börjar undra om folk ens pallar skapa kritiska trådar angående Sverigedemokraterna på den här sidan längre. Gör knappt själv, men någonstans antar man väl att det rinner över lite.

Nyligen har de framkommit att i princip hela den biografiska bakgrund som Jimmie tidigare publicerat är ren och skär lögn. Obs: Källan är texten, inte Expo som sådant.

Den här bilden av Jimmie stämmer också bättre överens med den Jimmie som vi genom åren har fått lära känna, den Jimmie som förklarar det starka motståndet i Uppsala med att det finns många vänsterextremister där, eftersom sådana brukar hänga vid universiteten.

Sådana här lögner är ju dock på intet sätt nytt för den kära Jimmie, ett lysande exempel är när han förnekar kännedom om Järnrörsskandalen.  Visst känner du till Järnrörskandalen, Jimmie, det var den där händelsen där din förra rättspolitiska talesperson gjorde bort sig med  med just metallrör, samma person som nu, trots regler om nolltolerans och dylikt sitter kvar som riksdagsledamot och till på köpet mer eller mindre driver Avpixlat, en sida som är rätt poppis att skriva på bland SD-toppar, även om man inte gärna erkänner det förrän man står mot väggen.

Hur man fortfarande kan tycka att detta är ett seriöst parti med en trovärdig partiledare är över min fattningsförmåga, men för all del, prova.

Spana också in:

jimmie är smart, han såg tidigt att invandringen skulle skapa det som har skapats nu, att man måsts ta in ID kontroller för att överhuvudtaget ha en liten aning om ifall det är rena ISIS anhängare som söker asyl och bara väntar tills dom är många nog att förstöra ett land... fattar inte hur folk inte kan se vad som kommer hända om man bara tar in utan kontroll

mens: Man får ju hoppas att deras popularitet sjunker nu när regeringen vidtagit åtgärder för att minska invandringen. 
folk litar inte längre på alliansen eller de rödgröna. de var antingen för dumma för att inse massinvandringens destruktivitet eller så ignorerades det medvetet. det är nog med anledningar för att inte rösta på dem under en lång tid framöver.

presidente:
folk litar inte längre på alliansen eller de rödgröna. de var antingen för dumma för att inse massinvandringens destruktivitet eller så ignorerades det medvetet. det är nog med anledningar för att inte rösta på dem under en lång tid framöver.
Skulle verkligen inte lita på ett enfrågeparti med tveksamma värderingar åt höger heller. Deras politik går ju rätt mycket hand i hand med moderaternas (de röstar ju med dem nio ggr av tio lr vad det är) så välfärdssamhället och samhällets svaga ska nog inte lägga alla sina ägg i deras korg. Och apropå ägg så har djurens rätt uttalat sig rätt negativt om deras stöd också.