Forumet - Sverigedemokraterna och nazism

Sverigedemokraterna och nazism

8288 0 117
jimmie.png?itok=GqDLSYzf
sverigedemokraterna_53e00e41ddf2b371572e
sd-o-nsdap.jpg
8ab3.jpg
bjornsoder.jpg

12194833_689090751191702_608807940806565Det som fortfarande förvånar mig dock, är det faktum att så pass många människor sympatiserar med detta så uppenbart nazistiska parti. Vad ska behöva ske innan människor inser vilket slags parti man ställer sig bakom? Det är en otäck tanke.

Spana också in:

Jag tror dessutom att invandrare som har utländska namn som Mohammed Ahmed o.s.v kommer få mycket problem här i Sverige. Jag tror inte dom kommer få bättre jobb än ex. städare och taxichaufför. Ni måste inse att SD ENDAST bryr sig om invandringen. Vad tror ni kommer hända med Bredäng, Sätra, Rinkeby, Skärholmen m.fl? Vi har redan sett bränder i asyboenden. Och det roliga är, alla som röstar på SD bryr sig bara om invandringspolitiken oxå.

Notice: Jag tror dessutom att invandrare som har utländska namn som Mohammed Ahmed o.s.v kommer få mycket problem här i Sverige. Jag tror inte dom kommer få bättre jobb än ex. städare och taxichaufför. Ni måste inse att SD ENDAST bryr sig om invandringen. Vad tror ni kommer hända med Bredäng, Sätra, Rinkeby, Skärholmen m.fl? Vi har redan sett bränder i asyboenden. Och det roliga är, alla som röstar på SD bryr sig bara om invandringspolitiken oxå.
Jag bryr mig om drogpolitiken, skolan, skjukvård, polisen, äldre å psykvården, försvaret och jakt. Sen funkar resten

Kalle97: Islamism är vår tids nazism och kommunism stämmer väl, ISIS och AL-qaida är ju inte så värst trevliga grupper
Vad är det för fel på islamism?

SvenskWithAttitude: Ska vi ta en titt på Vänsterpartiets historia?
Ja, gärna.

Axelinaaas: HAHAHAHAH folk (du) har helt tappat fattningen om vad citattecken innebär   
Upplys oss.

Notice:
Nej, instämmer helt! Men vanliga muslimer, ca 95% av alla muslimer är oskyldiga och har inget med terrorism att göra. Jag tvivlar på att alla som hatar på islam inte ens har läst nånting från Koranen.
Är 95 % av alla kristna och judar oskyldiga vad gäller terrorism? Har folk som hatar kristendomen och judendomen inte läst bibeln?

Notice: Och ja, man kan koppla ihop nazism och sd till en viss del.
Till viss del? Antagligen så är man nazist eller inte.

S3ON:
"Kommunism är ju något bra"
Ja?

Notice:
Nej, instämmer helt! Men vanliga muslimer, ca 95% av alla muslimer är oskyldiga och har inget med terrorism att göra. Jag tvivlar på att alla som hatar på islam inte ens har läst nånting från Koranen.
Ja det är sant, men så är det också en skillnad på islamister och islam.
Kassan:
Vad är det för fel på islamism?
Du skämtar väl? Vad om jag frågar dej, vad är fel på mördare, självmordsbombare och våldtäcktsmän?

Kassan:
Du tror det bara är vänstern som hatar SD? Du måte bo i en grotta. Liberalerna hatar er också.
Nej, Jag bor faktiskt inte i en grotta men du använder källor som ej håller din punkt som du vill nå fram med. Aftonbladet är kända för att överdriva och förtränga sanningen. Du använder blogg inlägg som använder helt fel fakta. Den första bild är sann. SD så ut så. Men se hur Jimmie har ändrat partiet. Han har gjort det till Sveriges tredje största parti. Man kan inte längre kalla SD ett Populism parti. 

Och den sista bilden ser jag inget fel på. Tycker att det är helt orelevant med Aftonbladet som säger att Jimmie fördömer bränningarna av asylboende. Och Jimmie's FB inlägg och hur faktiskt Sverige ser ut idag.
Kassan:
bjornsoder.jpg
Franz Schönhuber var inte aktiv nazist när han träffade Björn Söder i början på 00-talet. Han hade då tagit avstånd från sin ungdom när han var SS-soldat och var istället aktiv inom "vanliga" nationalistiska partier. Bland annat så var han EU-parlamentariker för ett konservativt parti på 90-talet.

Resterande grejer som du tar upp är antingen helt oproblematiska saker eller uttalanden från politiker som redan uteslutits.