Forumet - Sverigedemokratiska riksdagsmännen Kent Ekeroth och Erik Almqvist slåss och skriker "babbe", "blatte-lover m.m

Sverigedemokratiska riksdagsmännen Kent Ekeroth och Erik Almqvist slåss och skriker "babbe", "blatte-lover m.m

2001 1 165
Ni kanske minns att komikern Soran Ismail stötte på tre av Sverigedemokraternas toppar (närmare bestämt Erik Almqvist, Kent Ekeroth och fotbollshulliganen Christian Westling), och lade upp en video på när de slogs på gatan med en full kille? Erik Almqvist lade sedan upp en video där han påstod sig blivit attackerad, förnekade påståenden om rasistiska påhopp mot Soran, och påstod att filmen var tagen ur en kontext. Han lade själv ut en redigerad version av filmen på nätet.

Nu har dock Kent Ekeroths egen film från händelsen råkat hamna hos Expressen, där de tre Sverigedemokraterna bland annat kallar folk för "babbe" och "blatte-lover", skämtar om att de ska utvisa folk från Sverige, skriker "hora" åt en kvinna som kritiserar dem, m.m. Detta är alltså inte bara några random idioter från SD, Erik Alqvist är mer eller mindre Jimmie Åkessons högra hand och tidigare ordföranden för ungdomsförbundet SDU. Dessa människor sitter i Sveriges riksdag....

Filmen och artikeln:

http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/

Spana också in:

Både Westling och Ekeroth ljög för Almqvist, hjälpte honom att redigera filmen i sitt klipp, m.m.

"Kent Ekeroth gick i god för Almqvist: "Jag kan intyga att det inte stämmer, anonyma politiska meningsmotståndare går ut med anklagelser i uttalade SD-fientlig slaskmedia", skrev han på Facebook enligt Expressen. Även Christian Westling, som i dag sitter i partiets utrikespolitiska råd, stödde Almqvist på Facebook: "Jag var som sagt där och kan intyga att det inte stämmer."

http://www.sydsvenskan.se/sverige/sd-topp-avgar-efter-rasistbrak/

Spännande ifall något händer med dem eller inte. Då förlorar SD några av sina viktigaste partitoppar och strateger. Men förmodligen kommer det fortfarande att existera informellt samarbete med.