Forumet - Sveriges framtid

Sveriges framtid

295 0 5
Man måste säga att det är en väldigt träffande beskrivning av sakers tillstånd i Sverige från Danmarks största tidning: 

"Sveriges invandringspolitik har utvecklats till ett komplex. Eftersom den främst åberopar abstrakta humanitära grunder stänger den ögonen för konkreta konsekvenser i form av miljardutgifter för sociala myndigheter, skenande våld och kriminalitet, kulturell segregation, en skola och ett utbildningssystem i fritt fall, religiös radikalisering runt storstäderna tillsammans med ett lurande folkligt missnöje med vad som allt fler svenskar upplever som invandringens omvandling av den sociala verkligheten", skriver Jyllandsposten.

Samtidigt har den svenska eliten, som i 30 år blundat för den här utvecklingen, extremt svårt att erkänna att sitt misstag. Kritiker till den förda invandringspolitiken har nämligen "exkluderats, förringats och demoniserats i årtionden".

Ser dock inte var man exakt förutspår inbördeskrig. Det man skriver är att hela situationen kommer urarta i våld, vilket det redan gjord. Det ser vi när det gäller hot och våld mellan olika politiska grupper. Vi ser det också i hur nazister organiserar sig och inte minst i förorten med ständiga kravaller mot det svenska samhället. Våldet och splittringen är redan här, ett regelrätt inbördeskrig? Naturligtvis inte. 

Spana också in: