Forumet - Sveriges tragedi - sanningen om massinvandringen till Sverige

Sveriges tragedi - sanningen om massinvandringen till Sverige

3738 0 130
BOKTIPS

Sveriges tragedi - sanningen om massinvandringen till Sverige


Fram till 1970-talet var Sverige ett svenskt land, där invånarna hade en gemensam historia och gemensamma grundläggande värderingar. Folket hade genom val utsett makten i landet och utvecklat en väl fungerande demokrati. 1974 bestämde den då socialdemokratiska regeringen på initiativ av Olof Palme-på välkänt diktaturmanér-att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. Beslutet togs utan motivering och diskussion-och utan folket informerades eller tillfrågades.

Under de sista årtiondena har Sverige haft en massinvandring. Invandrarna kallas generellt för flyktingar av medierna och politikerna, även om bara 2-3% av dem har flyktingstatus. Någon förkämpe för demokrati och mänskliga rättigheter finns knappast bland dagens asylsökare. Däremot välkomnas nu en strid ström av utlänningar som praktiserar en fundamental religionsutövning vilken bland annat utmärker sig genom massivt kvinnoförtryck och hat mot det fria och öppna västerländska samhället.

Detta är bara ett litet utdrag ur boken SVERIGES TRAGEDI, som är mycket läsvärd.


KÄLLA: http://helsingborg.sverigedemokraterna.se/2009/12/07/kop-boken-sveriges-tragedi/


Image

Spana också in:

TheSpookyMan:

Någon förkämpe för demokrati och mänskliga rättigheter finns knappast bland dagens asylsökare.


Bah, det där är bara bullshit. Mina föräldrar, och hela den stora gruppen kurder de umgås med/känner (ett hundratal, kanske?), var tvungna att fly från Turkiet just för att de kämpade för demokrati och mänskliga rättigheter. Du vet, för att inte bli fängslad, torterad och/eller avrättad för att du talar fel språk, lyssnar på fel musik, har fel kläder, läser fel böcker, firar fel högtider, såna saker... Hur jävla humant hade det varit att inte ge dem uppehållstillstånd, att skicka tillbaka dem till Turkiet till tortyr och, i de flesta fall, säker död?

Mina föräldrar har aldrig tagit bidrag (utöver standarden, typ barnbidrag, starta eget-bidrag (mammas seriösa, nystartade företag) och studiemedel), aldrig fuskat med skatten, aldrig begått nåt brott, aldrig varit sena med några räkningar (eller, det har väl varit nån försenad bok till biblioteket, om det räknas), aldrig fuskat med sjukledighet eller nåt sånt...

Klart det finns invandrare som är svin o idioter, finns såna svenskar också. Det enda problemet med invandring är när folk slussas till invandrartäta områden istället för t.ex. ut på landet, så att man peppas till att lära sig språket ordentligt och blir av med all jävla stigmatisering. "Massinvandringen" är ett resultat av att Sverige haft (lägg märke till past tense) rykte om sig att vara ett av världens rättvisaste, mest demokratiska länder att leva i, och ett land som man kunde vända sig till för hjälp. Vill man inte att folk ska behöva fly till alla stackars rika länder så kan man ju börja med att t.ex. pusha för lösningar på krig och konflikter istället för att sälja vapen till ena sidan och sen klaga på när folk inte stannar kvar för att dö.
_pineapple_:

Vill man inte att folk ska behöva fly till alla stackars rika länder så kan man ju börja med att t.ex. pusha för lösningar på krig och konflikter istället för att sälja vapen till ena sidan och sen klaga på när folk inte stannar kvar för att dö.


Jag beklagar att ni har behövt resa genom hela Europa för att slutligen hamna långt uppe i nordligaste Norden. Tänk om ni bara hade behövt resa över till grannlandet Grekland, Jordanien, Georgien, Armenien, Syrien, Iran, Irak mfl grannländer.

Du har aldrig ställt dig frågan om det bara är Sveriges politiker som vill ha massinvandring till Sverige? Eller vad egentligen Sveriges folk tycker!? Folket som i sin förlängning genom skattsedeln får betala för alla sk "flyktingar"? Du har aldrig funderat över hur det kan komma sig att partier som ex Sverigedemokraterna har växt så mycket som de gjort? Varför ex SD av drygt 1.600 röstande på Flashback får hela dryga 40% av rösterna?

Flashbacks officiella valundersökning 2010

Medans partier som (s) som i huvudsak har legat bakom massinvandringen får blygsamma knappa 5%?

Vakna upp till verklighetens Sverige!

Btw, jag ska inte på något sätt påstå att vår massinvandring är "ditt o din familjs" fel utan hela skulden ligger naturligtvis på de befintliga partierna... både den "röd-gröna röran" o den nuvarande alliansen som har haft öppna dörrar in i landet de senaste decennierna. [sad]
isola:

Jag är faktiskt stolt över att folk vill komma hit.


Om du är så "stolt" kan ju du... min kära isola... finansiera deras mat o uppehälle... så slipper de ligga samhället till lags o leva på bidrag så att "mina" skattepengar går till "deras" uppehälle. Så vet jag istället att mina skattepengar verkligen går till det de egentligen är avsedda för dvs skolor, barnomsorg, sjukvård, åldringsvård, barnbidrag o pensioner till våra äldre mm mm mm mm mm. [wink]
TheSpookyMan:

mina skattepengar


Hur mycket har du betalat i skatt än så länge då?TheSpookyMan:

skolor, barnomsorg, sjukvård, åldringsvård, barnbidrag o pensioner till våra äldre mm mm mm mm mm. [wink]


Och där ingår alla som har svenskt har svenskt medborgarskap?TheSpookyMan:

Varför ex SD av drygt 1.600 röstande på Flashback får hela dryga 40% av rösterna?


1600 jämfört med 9 000 000 är inte mycket att hurra för, sen att det hänger en massa idioter på FB gör ju inte saken bättre :)TheSpookyMan:

Jag beklagar att ni har behövt resa genom hela Europa för att slutligen hamna långt uppe i nordligaste Norden


Du vet om att Sverige har ett jäääääkligt bra rykte om sig? Att det är så bra, att de har det ena och det andra skyddet om det skulle skita sig totalt, att det är demokrati etc, så varför tror du folk väljer Sverige framför "sämre" länder?
Crypto:

Hur mycket har du betalat i skatt än så länge då?


"Än så länge"!?!?!? Bättre o se det per år. [sad] Eftersom jag flyttade direkt hemifrån mina föräldrar till eget hus på landet så betalar jag ca 10.000 kronor per år i fastighetsskatt, ca 100.000 kronor per år i inkomstskatt o ytterligare några tusen kronor i förmögenhetsskatt per år. Sedan kan man ju plussa på med vägskatt för bilen, energiskatt för uppvärmning av huset o slutligen 20% i mervärdesskatt för all konsumtion. Blir det några pengar över undrar jag??? Förutom de nämnda skatterna är det säkert många skatter jag glömt bort eller kanske tom inte visste att jag betalar. [sad]

Just av den anledningen att jag bevisligen "bidrar" med skattepengar så anser jag som skattebetalare att jag även kan ställa krav på vart mina surt förvärvade skattepengar tar vägen.

Crypto:

Och där ingår alla som har svenskt har svenskt medborgarskap?


I vart fall ALLA som arbetar o betalar skatt! Invandrare sk flyktingar har ju en ovana att när de får pengar över så skickar de hem dessa pengar till sina hemländer. Detta innebär i sin förlängning att Sveriges ekonomi UNDERGRÄVS ännu mer. [sad]

Crypto:

1600 jämfört med 9 000 000 är inte mycket att hurra för, sen att det hänger en massa idioter på FB gör ju inte saken bättre :)


1.600 är ju naturligtvis inte speciellt många. Däremot är det inte 9 miljoner som är röstberättigade i Sverige. Däremot är samtliga 1.600 på FB röstberättigade. Ger kanske en liten fingervisning av vart framtidens politik bär hän. Vi får tacka de befintliga partierna för detta. Sant är förvisso att det hänger en del "halvlustiga" individer på FB som kanske inte är representativa för svenska folket.

Crypto:

Du vet om att Sverige har ett jäääääkligt bra rykte om sig? Att det är så bra, att de har det ena och det andra skyddet om det skulle skita sig totalt, att det är demokrati etc, så varför tror du folk väljer Sverige framför "sämre" länder?


Du har själv besvarat frågan! Vi ger alla flyktingar stor fin fullt möblerad lägenhet, nya fina kläder, plattTV o mobiltelefoner o ett socialbidrag per månad som i många fall motsvarar en årslön i deras hemländer.

I sin förlängning att detta medfört att Sverige har halkat ner från plats nummer 3 på den globala BNP listan till plats nummer 15.
Källa: ​Lista över länder efter BNP (PPP) per capita
TheSpookyMan:

Just av den anledningen att jag bevisligen "bidrar" med skattepengar så anser jag som skattebetalare att jag även kan ställa krav på vart mina surt förvärvade skattepengar tar vägen.


Jobba o var glad att du hjälper andra som inte har det lika bra som du :)TheSpookyMan:

I vart fall ALLA som arbetar o betalar skatt!


Jaha.. och vad ska svenskar som är sjukskrivna eller inte kan arbeta av andra skäl göra då? Dö?TheSpookyMan:

Invandrare sk flyktingar har ju en ovana att när de får pengar över så skickar de hem dessa pengar till sina hemländer


[zzz]TheSpookyMan:

Vi ger alla flyktingar stor fin fullt möblerad lägenhet, nya fina kläder, plattTV o mobiltelefoner o ett socialbidrag per månad som i många fall motsvarar en årslön i deras hemländer.


Skojar du med mig?
Snarare att vi ger dem en lägenhet där de får bo trångt med sin egna familj och andra familjer, fina kläder innebär nog i de flesta fallen Second Hand kläder, plattTV? vad sjutton dillar du om? :S
ja socialbidragen kanske motsvarar en årslön i deras land, men de kommer inte så långt med det här i Sverige.
Crypto:

Jobba o var glad att du hjälper andra som inte har det lika bra som du :)


Jag klagar inte på skatterna. Jag är glad över att jag bor bra o har ett hyfsat välbetalt jobb. Men det är där problemet ligger som jag skrev ovan... det finns betydligt många fler områden jag hellre ser att mina skattepengar går till än att vi tar in hundratusentals med sk flyktingar.

Crypto:

Jaha.. och vad ska svenskar som är sjukskrivna eller inte kan arbeta av andra skäl göra då? Dö?


Få det betydligt bättre än att leva på svältgränsen som de är tvungna till idag just beroende på den generösa flyktingpolitiken. Jag sörjer med alla sjuka o arbetslösa svenskar. [sad] ... [sad] ... [sad]

Crypto:

[zzz]


Det är ju bara fakta så jag förstod att du inte kunde kommentera mitt påstående. [smile]

Crypto:

Skojar du med mig?
Snarare att vi ger dem en lägenhet där de får bo trångt med sin egna familj och andra familjer, fina kläder innebär nog i de flesta fallen Second Hand kläder, plattTV? vad sjutton dillar du om? :S


Det socialbidrag/igångstarbidrag de får omfattar nya kläder o tv liksom nytt möblemang o husgeråd. Glöm att det är "begagnade" prylar det är frågan om!!!
Jag kan leta upp länkar som styrker mitt påstående om du önskar.

Crypto:

ja socialbidragen kanske motsvarar en årslön i deras land, men de kommer inte så långt med det här i Sverige.


Förvisso sant, men det känns ändå orättvist mot just de grupper du nämnde... de långtidssjuka, arbetslösa o glöm inte alla våra pensionärer som byggt upp det här landet. Som har byggt upp den "välfärd" vi idag har. Eller i vart fall skulle kunna ha om vi inte hade de miljarder i utgifter för alla "sk flyktingar". Samtidigt som kommunerna sitter o beskär pensionärernas måltider o sjukresor.
TheSpookyMan:

jag hellre ser att mina skattepengar går till än att vi tar in hundratusentals med sk flyktingar.


det går ju till annat också...TheSpookyMan:

just beroende på den generösa flyktingpolitiken


tror knappast det är p.g.a en som svenskarna har det dåligt [rolleyes]TheSpookyMan:

Det är ju bara fakta så jag förstod att du inte kunde kommentera mitt påstående. [smile]


fakta i vissa fall kanske men det var bara [zzz]TheSpookyMan:

Det socialbidrag/igångstarbidrag de får omfattar nya kläder o tv liksom nytt möblemang o husgeråd


Jo men från första början när de kommer hit menar jag.
Det andra vet jag att de får, jag kom själv hit som flykting när jag var 3år och mamma betalar fortfarande tillbaka för det. Det är inte så att vi fick det gratis, efter x antal år så börjar man betala tillbaka allt det där.TheSpookyMan:

Eller i vart fall skulle kunna ha om vi inte hade de miljarder i utgifter för alla "sk flyktingar"


regeringen prioriterar fel? inte flyktingarnas fel
Crypto:

det går ju till annat också...


Jovisst, kommunernas, landstingens o statens ekonomi är ju egentligen bara en superstor... megastor budget liksom din o min. Vi ska inte spendera mer pengar än vad vi har. Men det är just det som kommunerna, landstingen o staten gör idag... o har gjort de sista 10, 15 kanske 20 åren.

Crypto:

tror knappast det är p.g.a en som svenskarna har det dåligt [rolleyes]


Sjäkvfallet INTE! Om vi hade tagit in EN flykting hade väl allt varit helt i sin ordning. Nu har vi tagit in bortåt 1 MILJON de sista dryga 10 åren... o det är ju lite skillnad.

Hur många av de som kommit hit under 2000-talet tror du har jobb o kan försörja sig själv? Tror du att om vi tar in 100.000 flyktingar till under 2010 att vi får 100.000 arbetstillfällen till? Alla arbetslösa svenskar då?

Crypto:

fakta i vissa fall kanske men det var bara [zzz]


Bättre en [zzz] än ingen kommentar alls. [smile] ... [wink]

Crypto:

Jo men från första början när de kommer hit menar jag.
Det andra vet jag att de får, jag kom själv hit som flykting när jag var 3år och mamma betalar fortfarande tillbaka för det. Det är inte så att vi fick det gratis, efter x antal år så börjar man betala tillbaka allt det där.


Får väl ärligt erkänna att jag tror det var mycket tuffare när du kom hit för 18 år sedan än vad det är idag. Känner faktiskt några "gamla" invandrare... främst från Turkiet, Syrien, Irak o Iran som kom hit på 80-talet o de har berättat hur de hade det i Sverige första åren. De har för övrigt helt o hållet anpassat sig till det svenska samhället, lämnat islam, deras dörrar är förlovade med svenska killar, umgås så gott som enbart med svenskar o bor i "svenska" områden i villa osv. O det märkliga är att de är mycket mycket mer kritisk mot den invandring som skett de senaste 10 åren än vad jag är.

Crypto:

regeringen prioriterar fel? inte flyktingarnas fel


Just när det gäller detta problem har jag aldrig påstått att det är flyktingarnas fel... enbart politikernas fel! Det är just det den här tråden handlar om... o boken jag tipsade om! [smile]

Många har kanske fått den uppfattningen att jag skulle vara Sverigedemokrat... vara rasist... eller vara nazist. Jag avskyr nazister! Är däremot kritisk till den invandringspolitik som förts senare år o eftersom våra befintliga partier är så slapphänta o arroganta just när det gäller invandringspolitiken så tänker jag med stor sannolikhet rösta på SD i årets val... för första gången i mitt liv. [smile]
TheSpookyMan:

Armenien, Syrien, Iran, Irak


Again, fängelse, tortyr och säker död. Klart folk flydde dit, men de var ju tvungna att fly raka vägen tillbaka igen - speciellt Iran och Irak var ju inte precis kurdvänliga i slutet på 80-talet, om man säger så... Grekland? Snälla... Efter deras historia med Turkiet är de verkligen inte glada på "turkiska" flyktingar... Att de sen hamnade i just Sverige var mer av en slump än nåt annat, de hade lika gärna kunnat fortsatt runt i resten av västeuropa, eller kanske Ryssland, men det är svårt att flytta runt hela tiden med ett nyfött barn, så de blev kvar här. Vet en massa historier om folk som så gärna ville tillbaka och fortsätta kämpa, men som helt enkelt inte kunde.

TheSpookyMan:

får betala för alla sk "flyktingar"


Som sen betalar tillbaka allting när de skattar. Svårare än så är det inte. Att säga att flyktingar tar överdrivet med pengar från staten är bullshit, det är felprioriteringar och felorganiseringar som gör att pengarna försvinner. T.ex. så hamnar flyktingar/folk med osäker "status" ofta i svindyra lägenheter/lägenhetshotell. Vet en familj som hamnade i en nybyggd fyra för 11000:-/månad - den byggnaden ligger precis bredvid där jag bor, och våran ungefär lika stora fyra ligger på 5000:-/mån. Vet en (svensk) som inte klarade av att hantera pengar, så istället för att få hjälp från soc med att sköta räkningarna till sin hyresrätt på kanske 4000:-/mån slussade de henne, när hon väl blivit vräkt, till ett lägenhetshotel på, absolut minst, 8000:-/mån. Det är såna saker som tar pengar, och det kan man fan inte på något sätt klandra flyktingarna/invandrarna för.

TheSpookyMan:

Du har aldrig ställt dig frågan om det bara är Sveriges politiker som vill ha massinvandring till Sverige?


Spelar ingen roll, det handlar om att vara human i sin statsorganisation och sitt agerande. Folk kan tycka att det är hur jobbigt som helst med invandrare, men betyder det att de människorna förtjänar att torteras/avrättas/svälta ihjäl i sina hemländer? Problemet ligger inte i att folk "tillåts" invandra till Sverige, det handlar om vad som händer sen, när de väl kommit hit. Klart som fan att det blir problem om man sätter alla s.k. "nysvenskar" på ett o samma ställe, så att de i princip aldrig får interagera med "riktiga" svenskar. Vet människor som varit fast i typ Vårberg, och pga det aldrig riktigt fått tillfälle att ens lära sig ordentlig svenska, helt enkelt för att det inte finns några att prata med. Klart det ligger ett visst ansvar på dem också, men det är jävligt läskigt att ta det steget att flytta från ett område där man kan göra sig förstådd, även om folk inte pratar samma språk som en själv, till ett område där ingen förstår dig och du inte förstår någon, speciellt när den flytten innebär en oerhörd stress på en redan ansträngd ekonomi.

Många av de stora konflikterna är indirekta, eller i många fall direkta, följder av västvärldens agerande, och då spelar det inte så stor roll om några svenskar blir lite inconvenienced. Hela kurdfrågan och problemen i Iraq är nog de första som come to mind för mig, men du fattar vad jag menar. Vill man inte ha invandrare kan man sluta provocera fram krig/låta de bara hända och sätta lite resurser på att fixa problemen innan de blir så stora att det kommer massiva flyktingvåger som ingen vill ta ansvar för.

TheSpookyMan:

I vart fall ALLA som arbetar o betalar skatt! Invandrare sk flyktingar har ju en ovana att när de får pengar över så skickar de hem dessa pengar till sina hemländer.


Efter skatten, ja. Den går på hela inkomsten, oavsett vad man sen gör med den. Och hur är det annorlunda om jag skickar pengar till min farmor i Kurdistan/Turkiet än om jag köper kläder via Forever21 eller nåt? Förutom den lilla, betydelselösa momsen, dårå? (kan man förresten kringgå genom att be kompisen i Texas köpa kläderna o posta...)

TheSpookyMan:

ett socialbidrag per månad som i många fall motsvarar en årslön i deras hemländer.


Helt irrelevant. Om jag i mitt hemland lever på en knapp dollar om dagen, skulle du förvänta dig att jag gjorde det här också, och trots det fick ett drägligt liv?

Som sagt, skulle tro att de stora pengarna försvinner mer pga dålig organisation mer än att man som flykting lever i lyx.

EDIT: Whoah, det där blev LÅNGT O.o