Forumet - Sviken av sin Pojkvän/Flickvän av alla skäl

Sviken av sin Pojkvän/Flickvän av alla skäl

561 0 58
Hej, jag är 16 och bor halvt med min pojkvän. Han hade ofta runkat till porr som alla andra killar gör (Oftast) och då började han tänka på det när han skulle leta efter kläder åt mig dagen innan han skulle komma till mig. Då såg han visst riktigt fina kläder och jag var rädd att han tyckte att hon var mer finare uppbyggd i kroppen än jag.

För han hade runkat och fått utlösning till den jävla horan på en jävla klädessida... jag blev skitledsen och ville bara ta livet av mig. För han sa att han aldrig skulle fortsätta med sånt.

Men han hade visst gjort det 2ggr under vårat förhållande. Och den senaste gången visste han att han skulle komma hem till mig och då hoppades jag att han förstod att han kunde få lite "riktigt" av mig istället för att glo på en ful halvnaken kärring.

Tycker någon att det var taskigt? Eller är det verkligen SÅ svårt att behärska sig, som han sa?[chocked]
Jag vet att det kanske inte är konstigt, men det här är första gången jag har haft ett seriöst förhållande... och jag är rädd att han blir otrogen eller nåt, även fast han sagt att han inte gillar andra tjejer, men vem vet? han kanske någon dag hittar någon som är finare än jag?![sad]

Spana också in:

Scrax:

Tycker någon att det var taskigt? Eller är det verkligen SÅ svårt att behärska sig, som han sa?


Det är taskigt om han valde att runka istället för att ha sex med dig.
Om han runkade innan men ändå hade sex med dig så ser jag inga problem med det.

Som en vis kvinna en gång sa till mig:

"Så länge du inte ersätter mig med porr så gör det inget att du tittar på det."
Scrax:

Säg inte emot, jag säger vad jag tycker. Jag vill ha honom för mig själv... Slutdiskuterat...[tired]


[confused] Du skapar en tråd på ett publikt forum men blir pissed när man kommenterar? Makes no sense.
Jag förstår om det hela törnar din stolthet litegrann, men saker som:

Scrax:

Jag vill ha honom för mig själv...


Scrax:

För han hade runkat och fått utlösning till den jävla horan på en jävla klädessida... jag blev skitledsen och ville bara ta livet av mig.


får mig att anse att du överreagerar en aning.
Om han säger att han inte gillar andra tjejer så gör han nog inte det, det är onödigt av dig att vara misstänksam utan någon grund till det.
Att han runkar till en bild innebär knappast att han kommer vara otrogen mot dig. [party]
Scrax:

Hm, nä... och jag vet att jag överreagerar, jag är väl bara född så. Kan inte ändra på det. Förlåt så mycket! Jag ska försöka bättra mig...[sad]


Det är klart du kan ändra det. [rolleyes]

Scrax:

Vad ska det betyda? [shake]


Det betyder att sålänge han fortfarande har sex med dig så angår det egentligen inte dig vad han runkar till, precis som det inte angår honom vad du onanerar till.

Föv finns det en fin blå knapp nere i högra hörnet av varje inlägg som det står "Citera" på, du borde lära dig att använda den. [smile]