Forumet - svimma

svimma

1732 0 14

Spana också in:

Jag har aldrig riktigt "Svimmat". Men jag tror att jag har varit nära på att göra det, ett par gånger. Symptomen som jag upplevde då var: att synen blev suddig, förvirring, yrsel, nedsatt hörsel och djup andning.

Varje gång detta hänt har jag satt- eller lagt mig ned och då avtar känslan efter en stund. Stark nervositet och rädsla framkallade det hela. Även i samband med utmattning. 
Jag har inte heller svimmat sådär på riktigt, men jag har fått ett högt blodsockerfall. Då blir man svag i hela kroppen så man bara faller ihop. Sen kan man ta sig upp på bara några sekunder och man är helt vit i ansiktet. Man vill spy och allt är jobbigt, fast det går nämligen inte att spy. Senare kanske man faller sisådär 5 gånger innan man fått i sig socker.

Fyyyyyyy.


P.S Förlåt för dåligt språk, är inte direkt så pigg. D.S

S3ON: I rörliga bilder? Typ korta frekvenser av minnen?
ja, rörliga bilder i kronologisk ordning bakåt i tiden, till min födelse. jag vet inte om de representerade faktiska händelser, men det kändes så då.

S3ON: Låter förbannat häftigt, hur upplevde du det?
det var riktigt fascinerande ja. tunneln slutade i ett ljus och en känsla av inre frid. det gjorde inget om jag skulle dö. sen vaknade jag med huvudet vilandes mot min bänkkamrats knä, rätt pinsamt. fortsatte därefter dagen och de efterföljande typ tio åren som om inget hänt.

hjärnan har rätt coola special moves.

avdramatiserande förklaring: https://www.psychologytoday.com/blog/happiness-in-world/201105/the-neurology-near-death-experiences

mer: http://www.bbc.co.uk/news/health-15494379

rekommenderar det hur som helst, fet upplevelse.