Forumet - svullen läpp - allergisk reaktion?

svullen läpp - allergisk reaktion?

3125 0 3
min överläpp har fått för sig att den ska svullna upp emellanåt! första gången den gjorde det så hade jag druckit ganska många turkiskpepparshottar, andra gången hade jag druckit några öl och tredje gången hann jag få i mig en halv öl... kan man vara allergisk mot alkohol?

när jag googlar på alkoholallergi så var det massa personer som sa att de hade det - men då var deras symptom att de kräktes och hade sig. men så är det inte för mig. jag behöver knappt dricka något alls innan jag får världens jävla fläskläpp. det är bara överläppen som svullnar, och den går ner hyffsat på en natt, men det som sticker och känns spänt när den är svullen.

jag vet fan inte, kan man ens vara allergisk? jag kan även tillägga att jag snusar - och två av tre gånger har det svullnat upp på högersidan (dvs där jag brukar ha snusen) men en gång svällde den upp mitt på.

läppen blir alldeles hård och röd och svullen, första gången jag fick det så svullnade läppen upp rejält, såg nästan ut som att det var en tumör eller något. jätteäckligt.

såååååå, har någon upplevt samma sak? och i vilken situation? :) kan jag vara allergisk (det behöver ju inte vara allergi mot alkohol eller snus, det kan ju lika gärna vara mot något annat)?

bring me your stories. jag vill inte vara ensam i den här fläskläppsdyngan!