Forumet - Svullna blygdläppar

Svullna blygdläppar

8261 0 18

Spana också in:

MissButterfly:

Men det är just de att jag har inte blivit uttöjd alls snarare tvårt om [shake]


Gå till ungdomsmottagning eller gynekologiskmottagning.
Dock rekommenderar jag ungdomsmottagningen, det är gratis.

Antar att du kommer få xylicain (bedövande) för stunden, eventuellt behöver du kanske ta bort ärrvävnad från då du blivit spräckt, man kan bli trång av detta. Detta ingrepp är väldigt lätt.
Lyssna här.

Detta är inget farligt. Du har ont, du vill få bort smärtan. OM det nu blir ett sådant ingrepp så känner du inget, du är vaken inget att oroa sig över, det tar ca 10min. Du behöver inte vara rädd. Ditt problem kan försvinna av sig själv, men det kan ta tid.
Det känner jag igen...xD

Jag vet inte hur gammal du är, du behöver inte berätta.

Första gången jag gick till ungdomsmottagningen som patient det var för ca 2månader sedan, jag blev i princip släpad dit av min flickvän. Jag har nästan samma problem som dig, fast min sträng till förhuden är för oelastisk, stel. Det det ordna sig.
Jag förstår att du känner dig osäker och väldigt blottad. Det helt ofta så. Men försök, kanske någon kompis/pojkvän kan följa med :)
MissButterfly:

Jag blir väldigt lätt våt och även väldigt mycket. Dock gör det jävla onte efter i ca 1 dag i samband med att blygdläpparna blir mindre svullna, har varit så i kanske ett år nu


isola:

Då blir du nog inte tillräckligt våt trots allt. Testa med glidmedel.


eller så spänner du dig? De gånger jag vet att jag har spänt mig så har jag också haft ont efter.