Forumet - svullna körtlar, utslag i rumpan?

svullna körtlar, utslag i rumpan?

1611 0 4
Hej,

jag har nu i tre dagar haft en svullnad i min lymfkörtel vid ljumskarna. Det känns liksom obehaglig när man rör den. Inte helt ont, men det känns inte okej att röra där.

Har de två senaste dagarna haft eksem liknande utslag i rumpan. Precis så att det skaver mot den andra skinkan. Har idag använt lite hydrokortisonsalva, får se om det fungerar efter några dagar kanske...

Har även varit lite torr i underlivet under dagen, och har också fått lite småsår, så jag tog intimolja för att fukta upp det lite. Brukar använda olja när jag duschar, men har inte det under de senaste dagarna av någon anledning.

Vet inte om allt detta har något samband, eller om jag bara har sjuk otur. Min mamma tror att jag bara har otur, hon sa att hon också brukade få utslag vid rumpan som ung. Värmeutslag eller bara att hon var torr liksom.

Är det någon som haft liknande och vet vad allt kan betyda? tycker att det börjar bli lite jobbigt och om det finns några tips till något av de tre problemen så blir jag väldigt tacksam!

Spana också in: