Forumet - Svullnad under halsen

Svullnad under halsen

2352 0 12
Märkte idag att ja hade feber och svettningar. Och sen när ja kände under halsen närmast där nyckelbenet startar på vänster sida känns det större en på höger sida som det vore svullet. Någon som har en aning om vad det kan vara? Och om det kan vara boven för att man har plötslig feber?
Jag upplever typ samma sak fast på höger sida, precis under örat där man känner pulsen... Det gör ont om jag tycker lite lätt med fingret där (har ingen svullnad) och har ont i nacken om jag vrider huvudet.

Jag är både förkyld och har ont i halsen och har "lidit" av denna smärtan hela veckan... Jag tror det är något som kommer med förkylningen osv för det har aldrig gjort ont tidigare.

Spana också in:

Skitty:


Kanske kan vara det.Beliebes:

Jag upplever typ samma sak fast på höger sida, precis under örat där man känner pulsen... Det gör ont om jag tycker lite lätt med fingret där (har ingen svullnad) och har ont i nacken om jag vrider huvudet.Jag är både förkyld och har ont i halsen och har "lidit" av denna smärtan hela veckan... Jag tror det är något som kommer med förkylningen osv för det har aldrig gjort ont tidigare.


Jag hade ont i nacken i går men dte försvann idag och istället kom febern. Däremot har ja ingen ont när ja rör svullnaden.
DennyAurion:

Märkte idag att ja hade feber och svettningar. Och sen när ja kände under halsen närmast där nyckelbenet startar på vänster sida känns det större en på höger sida som det vore svullet.


Hur har det gått, gick det över eller är symtomen kvar? Fick du veta vad det är?