Forumet - Swefilmer stänger för gott

Swefilmer stänger för gott

4532 1 71
ja i denna video ser ni en som är typ grundaren berätta 
Men betyder det då att dreamfilmer oxå stänger ner för att båda använde samma grund? Hur kommer detta påverkar er vardag och kommer alla var tvungna att ladda ner nu eller skaffa netflix, viaplay mm?  
Kanske löjligt att göra en tråd om detta men jag finner det intressant hur ni tänker kring det då kommentarerna till videon är typ "mitt liv är över" och inte mycket mer förklaring kring det :I Så ja  
swefilmer brukar mest vara en sista utväg för mig för deras översättningar är superskräp. känner inte att jag lär påverkas så mycket. kanske ännu en ursäkt till att använda netflix om jag känner att jag behöver övertalning - det är ändå bättre än alla andra streamingtjänster jag har provat på. 

Spana också in:


S3ON: snyft snyft

jävla fjantig snubbe i videon.

Skaffa lite jävla pondus istället och flytta sidan utomlands om ni skall syssla med olagliga grejer.

Han spelar oskyldig trots att det är jävligt uppenbart att han sysslat med olagliga grejer :$
Håller med.

Dessutom någon slags romantisk musik i bakgrunden.

Pajas. 

(Han alltså)

NiklasW:
Att du är sämst på engelska tror jag.
jag har kollat på otextad skit sen mellanstadiet, och skulle definitivt klassa mig själv som bra på engelska, men lycka till med att uppfatta typ hetsiga britter som använder 70% obskyr slang om du inte bott några år i en engelsk förort, om du samtidigt vill fokusera på något annat än just att förstå vad som sägs. applicera på allt som inte är hollywoodproduktioner med tom hanks.