Forumet - Syn och hörselkontroll. Vart?

Syn och hörselkontroll. Vart?

1334 0 19
Hej!

Jag måste göra en syn och hörselkontroll till en sak jag ska söka in till nu i vår, problemet är att det inte tycks finnas en enda läkare som gör detta. Synkontroll gör de flesta men hörselkontroll är det värre med och det vore smidigt att hitta en som gör båda. Har ringt runt till de flesta sjukhus och privatläkare häromkring men ingen vill göra det.

Så nu är jag desperat! Vet ni något sjukhus eller läkare i västsverige som gör båda delar? Vart det är spelar ingen större roll men max 20 mil ifrån Skövde kan jag väl säga så jag inte får heltokiga förslag. Så Göteborg, Jönköping,Borås och allt vad det är går bra!

Eller finns det kanske något ställe man kan vända sig som tar reda på det här åt mig?

Spana också in:

OF 5:

en synvilla då.


Men kan du vara så snäll att länka till något utav det du hittade eller iaf säga vad du googlade på? Att komma in här och lägga in en dryg kommentar om att det går att googla när det i själva verket inte går det är ju jävla hett måste jag säga!

Jag vet att man kan googla men det är inte som att hitta en ortoped direkt, hade det varit så lätt hade jag knappast bett om hjälp.
Complicated:

Jag kan undersöka, gratis


Åhå, hur ska jag kunna tacka nej till det? Ikväll då? [cute]

Jonnybravo91:

Hörselkoll brukar de flesta vårdcentraler ha. För fan till och med min skolsyster i grundskolan hade det.


Hade hon en sånt där trevligt bås man går in i och sitter och lyssnar på pip? Vår vårdcentral har inte det men hittade en längre bort som gjorde sånt så hörselkontrollen är gjord nu, har synkontrollen kvar och den får nog bli hos en optiker ja!