Forumet - Synd att det alltid ska kännas så hopplöst.

Synd att det alltid ska kännas så hopplöst.

454 0 20
VARNING!!! Mycket whinig text. Läs på egen risk. VARNING!!!

Jag vet inte varför jag skriver det här men jag måste få skriva av mig.

Nu är man här igen. Tycker om en tjej man vet man inte kommer att få. Genom tiderna har det aldrig fungerat för mig när jag väl blir intresserad av en tjej. Mitt recept för att lyckas är att inte fatta tycke för någon. Jag vet inte om det händer för alla eller om jag bara tycker det händer mig, men det är alltid ett stort "typiskt" över det hela. Oasvett vad som händer är det "typiskt". Inte otur, bara "typiskt" helt enkelt. Det strular till sig. Det är "typiskt" och jag är van att det alltid skiter sig i slutändan.

1.) Första gången jag blev kär tappade jag talförmågan i närheten av henne, och som vanligt blev jag ju för nervös. Detta ledde ju ingen vart. Den här tjejen blev dock bra kompis med min närmsta vän sedemera istället. Kul.

2.) Det tog flera år innan jag blev intresserad utan nån igen, men när det väl hände blev jag ju såklart nervös återigen. Feg som jag var hände det ingenting där heller. Däremot blev hon bra vän med en annan nära vän till mig och är numera möjligen intresserad av honom istället. Kul.

3.) När vi åkte utomlands med grabbgänget spanade jag in en satans söt flicka på stranden, gillade henne verkligen. De visste de andra. När jag går i väg för att bada passar mina kompisar på att prata med henne. Vi umgås senare under veckan, men återigen är jag blyg så en kompis till mig får till det med henne istället. Kul.

4.) Nu är det återigen en tjej som är så oerhört intressant. Det är skillnad den här gången, hon känn så perfekt. Eftersom jag tycker det ansåg jag att det var dags att lyfta arselet ur vagnen och prata med henne. Jag lyckades göra det, även bjuda hem henne på fest hos mig och lite snack över internet. Mycket mer än så lär det inte bli. Istället börjar mina kompisar från händelse 2.) och 3.) prata med henne i detta nu. Något som jag har problem att göra irl så att säga.

Och eftersom jag är extremt svartsjuk kan ni förstå hur jag mår när det alltid slutar på samma sätt med alla tjejer jag blir intresserad av och när dte är mina kompisar (samma) som är inblandade! Jag blir jävligt irriterad på dem. Det finns 499 andra tjejer att snacka med. Samtidigt blir jag sur på mig själv som inte vill att nån ska få prata med henne, jag har ju ingen rätt att bestämma det.

Fan vad irriterande hopplsöt allt känns. Tänker bara på henne och vet inte vad jag ska ta mig till. Av erfarenhet så har det tagit upp till ett år att glömma de tidigare tjejerna jag har varit intresserade av. Så detta är bara början... [tired]
Jarkad:

Fan vad irriterande hopplsöt allt känns. Tänker bara på henne och vet inte vad jag ska ta mig till. Av erfarenhet så har det tagit upp till ett år att glömma de tidigare tjejerna jag har varit intresserade av. Så detta är bara början... [tired]


känner igen det [sad]

vart i samma sits

Spana också in:

Prova en gång att prata med en tjej du är intresserad av och se vad som händer?

Jag kan som tjej säga att det inte är något farligt alls. Om en kille jag inte är intresserad av alls börjar stöta på mig tar jag det med ro (för det händer typ hela tiden). Så länge du är trevlig och stöter på henne på ett "schysst" sätt (d.v.s. inte kladdar, ger osmakliga perversa kommentarer om hennes utseende eller något liknande), så är det helt lugnt. Är hon inte intresserad så visar hon förmodligen det rätt tydligt, är hon intresserad så visar hon förmodligen också det rätt tydligt.

Tråkigt svar, men enda lösningen är att våga.
Jarkad:

Grejen är ju att jag har pratat med henne och hon har varit hemma hos mig, och det har gett mig falska förhoppningar. För ena stunden verkar hon kanske intresserad och i andra så är hon helt kall och trist. Det sistnämnda har ju då skett nyligen.


Det hör till spelet... T.ex. min förra pojkvän kände jag i över ett år och umgicks med som bara kompis, dissade när han stötte på mig, och till slut blev vi ändå ihop. Bara för att hon ena stunden inte är superpå så betyder det inte at hon inte är intresserad. Hon kanske känner sig sur för att du inte visar tillräckligt intresse? Vem vet.
Jag vet exakt vad du menar, har hänt samma sak för mig ;/

Jag gillade en tjej sedan 8an men visste aldrig redigt om hon gillade mig, men jag gillade henne, och det förstod hennes kompisar och berätade för henne. Sedan fick jag veta ifrån henne att hon inte alls gillade mig även om det verkat så (hon hade playat mig) Sedan dess har jag bara gillat en tjej och det gick bra till en början förutom att jag aldrig vågade ta de sista steget - med andra ord bli tillsammans... Och nu har båda de tjejerna pojkvän och ja gillar fortfarande den första och jag går i 2an, går lixom aldrig släppa henne! Men nu känns det hopplöst och försent ;o

Så känn dig inte ensam:P
Vet, Den känslan är förjävlig och det finns inget värre att vara kär när man aldrig haft en tjej innan och vet inte hur man ska göra, det kanske inte är svårare än man tror.. :P

Tror det är ganska många här i världen som har likadana problem :P men det är bara att gå vidare..