Forumet - Synpunkter på dejtingsidapresentation?

Synpunkter på dejtingsidapresentation?

1200 0 9
Vad tycker ni är bra/dåligt med min presentation? Glad


Singeltrött kille!

Jag är en laidback och glad spjuver som bor ute på -----. Läser nu på Komvux för att få högskolebehörighet, efter att hoppat av ett musikgymnasium. Gillar estetik men det är inget min karriär kommer präglas av. Siktar för tillfället mot en matematik/filosofi-utbildning.

Träningsnarkoman; tycker om att pumpa upp mig för endorfinerna. Simmar främst men utövar också sporter där huvudet används mer.

Det en tar som det kommer blir sällan överskattat. I fjol plankade jag impulsmässigt in på Globen då Bieber spelade, en timma efter jag fick nys om hans närvaro i staden. En fantastisk upplevelse! Låter dock inte Carpe Diem pryda mitt bröst. När jag zoomar ut på livet vill jag se förutsägbarhet.

Gillar spänning och att succesivt nå nya nivåer; tycker om att göra det som situationen anser vara busigt och åtråvärt. Bisexuell men väljer tjejer framför killar. Öppen och forskande till de flesta typer av relationer. Sugen med fjärilar i magen till det jag än inte erfarit.

Med egna ord är jag ödmjuk, hoppfull, tålmodig, karismatisk och ganska grubblande. Identifierar ofta passion till vissa bra såväl som jobbiga känslor vilket är en drivkraft. Tror på mig själv trots negativ bekräftelse och kalla vindar.

Hets och aggression mot specifika personer är mot min natur, så kommer inte finna mig i en alfahannejargong för att imponera på dig.

Kategoriserar inte drömtjejen. Kör på magkänslan före match-funktionen.


Saker jag inte gillar:

Tillfälliga rus
Pistasch
Krön i skidbacken man inte vet vad som finns bakom

Saker jag gillar:

Mangostan-frukter
Gosa
Hångla
Osminkade tjejer
Snaggade tjejer
Mimik hos tjejer
Lårgap
Dopaminkicken efter att ha betraktat (1) på facebook

Spana också in:


Blivande_japan: men tror inte du vill skrämma bort folk bara för att de gillar pistasch!?
Jag tycker själv att det kan vara lite roligt och personligt med sånna där små detaljer om människor Party Det är otroligt tråkigt att läsa en profil som består av typ "Gillar att träna, umgås med vänner och att resa." TröttTrött Då är det roligare med typ "Jag blir lycklig av kardemumma, Winnerbäck och doften av tång och olycklig av kaffe utan mjölk, Sommarkrysset och när Nisses fredag i P3 lider mot sitt slut." Kanske inte superintressant, men hur intressanta är alla människor? Däremot har alla olika och härliga liv som kan beskrivas med sånna små detaljer Party