Forumet - system boot failure insert system disk and press enter

system boot failure insert system disk and press enter

692 0 6
Ja när jag skulle starta min data så kom system boot failure insert system disk and press enter och då stoppa jag i system disk. när jag gjorde det så börja fullt med saker hända sen precis när jag trodde jag skulle kunna skriva in mitt password då blev hela skärmen svart och man kunde inte göra något då starta jag om datan samma sak igen. Jag testa även att installera om datan men det händer samma sak så jag undra vafan ska jag göra?????
Säger den sådär börjar din hdd ge upp, punkt slut, det jag kan be dig göra är att starta om datorn flera gånger tillslut bör den starta, men kan ta bra många gånger, köp en ny hårddisk så försvinner problemet, har du saker på disken kan jag rekomendera att installera något operativsystem på en annan disk sedan sätta den trasiga disken som sekundär hdd, Du kan prova installera om operativsystemet från grunden som jag förstår de du redan provat. Men de hjälper oftast bara en kort stund.

Spana också in:

Delirium:

Säger den sådär börjar din hdd ge upp, punkt slut,


Lär inte ut dumheter. Punkt slut.
Det räcker med att mbr eller annan viktig windowskomponent blir skadad så startar det inte. Det betyder nödvändigtvis inte att hårddisken är skadad.

Ja, jag vet att personen installerade om operativet, men det gör inte ditt uttalande mindre felaktigt.
aristoteles:

Lär inte ut dumheter


Nej det gör jag inte heller. Då han skrev " Jag testa även att installera om datan men det händer samma sak" så brukar det tyda på att disken börjar ge upp. Om han inte nu har usb minne,skrivare med minneskort eller dylikt i datorn som den försöker boota från istället. Eller om prioriteten för boot är inte är uppsatt korrekt i bios. Men Det är sant det du säger. Och som jag sa, "Du kan prova installera om operativsystemet från grunden som jag förstår de du redan provat. Men de hjälper oftast bara en kort stund."

Men nu ska vi inte bråka. Funkar de så funkar det. Punkt slut [y]
Delirium:

Då han skrev " Jag testa även att installera om datan men det händer samma sak"


Det kan stämma i vissa fall, men du skrev:


Delirium:

Säger den sådär börjar din hdd ge upp,


Du menade alltså:


Jonte007:

system boot failure insert system disk and press enter


För det är det enda hans dator "sagt"Delirium:

Men nu ska vi inte bråka. Funkar de så funkar det. Punkt slut [y]


Eller så tar man reda på vad felet är. Misstänker man diskproblem så checkar man av om disken verkar skadad istället för att göra lösa påhittade antaganden som mycket väl kan vara helt fel. Punkt slut.