Forumet - Ta avstånd från mina polare

Ta avstånd från mina polare

384 0 3
Tjo tjo allihopa, ja e en grabb på 15 bast o ja behöver hjälp.
Vi är en kompisgrupp på 5 grabbar. Alla i gruppen är jämnåriga och e blattar, men de såhäär att såfort ja e ute me dom ska dom alltid hålla på o göra narr av mig eller reta mig för saker, är inte känslig av mig så och kan skratta bort det mesta, men mycket av det som dom retas över att min hudton (är mörk) samt typ mina andra kompisar, och ja skäms bara över mig själv när jag är med dom, varför kan dom inte hålla på mot varann varför just jag? 
Dom har vid flera tillfällen också retat mig pga att jag kanske haft tjej å sen säger dom att jag e för ful för henne eller att jag inte har den rätta hudtonen osv..

Häromdagen var jag på krök med några andra kompisar och berättade det till 2 av dom, tillslut fick alla reda på det och sedan ringde dom mig och höll på o typ kallade mig tönt och att det är bättre att jag inte är med dom osv, men sekunden efter så sa dom ''ska du komma ut eller?'' så jag fattar inte, är det jag som är alldeles för känslig eller är dom bara elaka.
Vill inte hålla på o uttrycka mig som en fjant eller så, men behövde få ut det liksom.

Hur ska jag ta avstånd från dom, vi alla e grannar med varandra och även fast vi inte längre kommer vara vänner kommer jag fortfarande träffa på dom ofta..

Inga kommentarer

Senast ändrad 30 Aug 2020, 20:23 av ganskany1
Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Tjena! Så som jag ser det har du två alternativ:
1) Säg till de att lägga av med dessa nedvärderande kommentarer och styr upp relationen med dem.
2) Sluta umgås med de, delvis eller helt. Du kan trappa ner genom att umgås mindre och mindre med dem och sen sluta helt, om du inte vill bryta på en gång.

Hursomhelst är det inte ok att de håller på och jävlas. Du undrade också varför de vill vara med dig om de bara jävlas? Jag gissar att de behöver någon att trycka ner så att de känner sig mer värdefulla...och du fyller den funktionen.