Forumet - Ta bort homo- och biforumet

Ta bort homo- och biforumet

3056 0 131
Forumet "homo- och bisexualitet" är i min mening mycket överflödigt. Alla trådar jag kan tänka mig skulle skrivas där kan lika gärna placeras i ett annat forum. Vi har ett forum för relationer och samlevnad, vi har ett forum för motgångar och problem, vi har ett forum för politik och samhälle och vi har flera sexforum.

Finns det någon anledning att särskilja de diskussioner som har med homo- och bisexualitet att göra från de diskussioner som inte har med det att göra?

Spana också in:

mediakatt:

Finns det någon anledning att särskilja de diskussioner som har med homo- och bisexualitet att göra från de diskussioner som inte har med det att göra?


Homofober och andra konservativa som inte vill veta av sådant snusk kan blockera den forumdelen [y]


Annars så vet jag inte.
Bara Ta Allt:

Antingen det eller ett allmänt sexualitetsforum ifall det blir enklare än att flytta trådar.


Att sorta och flytta alla trådar som finns däri lär knappast bli aktuellt. Däremot så torde man ju kunna göra forumet read-only, så att trådarna finns kvar när de kommer upp via googlingar och så - men att inga nya trådar kan skapas. Dock kan man ju flytta de klistrade trådarna.
Vad jag förstått är inte forumdelens idé att diskutera direkt sex- eller relationsfrågor rörandes samkönade, utan snarare att ta upp frågor som handlar mer specifikt om just homo- och bisexualitet.

That said så torde en sådan forumdel vara väldigt liten, och jag kan inte komma på några trådar där som inte lika väl isåfall hade kunnat hamna under övrigt, p/s eller dylikt.

Så, all in all, +1.