Forumet - ta ectasy för o värna om barnen under barnpassning

ta ectasy för o värna om barnen under barnpassning

3201 0 63
obs läs det hära först !! jag hatar barn kan inte ta hand om dem osv., det funkar helt enkelt inte och skulle aldrig vilja ha ett barn jusst nu.

så i alla fall, ja har antagit ett jobbsom går ut på o va barn vakt en helg i juli. kommer tjäna bra pengar och så det är rätt nice uppgift. för att jag e värdelös med barn funderar jag på o använda ectasy den kvällen så att jag kan gilla läget och ta bra hand om dem.. vet dock inte hur riksfyllt detta e. va tror ni ? skippa kommentarer om knark e farlig osv det vet ni inget om! den drogen ja ska använda e rätt harmlös men vet inte om russet e optimalt för ändamålet ändå, kanse blir för mycke

/ combat

Spana också in:

sarkofag:

finner du barn så obehagligt att du måste knarka för att stå ut med deras närvaro är det nog ej rätt line of profession för dig, finns andra vis att tjäna pengar..............


haha det är inget måste men kryddar ju tillvaron iaf.. kan göra utan också men vill kunna gilla lägetisola:

Nej, du ska absolut inte passa några barn övht. Inte ens akvariefiskar ska du passa.


jäkla svensson
Nej, du bör inte ta ecstasy om du ska ta hand om ett barn, på precis samma sätt som du inte skulle vara stupfull när du tar hand om ett barn. För det första så tycker jag att du har en skyldighet mot barnen att vara nykter så att du är i stånd att ta ansvar om det skulle hända någonting, men dessutom så har jag en känsla av att dina arbetsgivare förväntar sig att du ska vara nykter.

Gör vad du vill på din egen tid, men under arbetstid eller när du har ansvar för någon annan som förlitar sig på dig så ska du vara nykter.
ja, tror det blir underbart för båda parter [smile] du kommer inte att ångr dig i efterhand; tänka att få pengar för att göra något sådant!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Nej, du bör inte ta ecstasy om du ska ta hand om ett barn, på precis samma sätt som du inte skulle vara stupfull när du tar hand om ett barn.


för det händer ju ungefär samma sak? [rolleyes]

Åtta:

För det första så tycker jag att du har en skyldighet mot barnen att vara nykter så att du är i stånd att ta ansvar om det skulle hända någonting


man blir typ nyktrare än vanligt av mdma, man blir kärleksfull, glad, avslappnad, grym, överpower, empatisk, får ork
ingenting är dåligt med mdma
så håll käften ni som inte vet någonting om serotonerga stimulanter