Forumet - Ta hål i örat

Ta hål i örat

873 0 10
Asså shir om ett år och 4 är jag 18 sjukt! Går ett år fort?? Jag vill att ett år ska gå fort!  Iallafall så när jag fyller 18 så tänkte jag ta hål i örat är de ett stort beslut att ta hål i örat? Iallafall  asså jag vill ha typ stort örhänge som e runda typ  gärna 12mm men hittade bara 10 mm på nätet är de vanligt med 12mm? Vad tycker ni    Om killar som har feta stora örhängen?? Bad kostar det att ta hål i örat?
Det är inte som så att ta hål i örat per automatik innebär ett val av hänge för livet :) Såklart så kan du få ett hål i örat och i framtiden välja om du vill ha ett hänge eller ej i det.

Jag antar att uppskatta tid varierar beroende på vem det är som ser på det. Tid är inget exakt, men något som man själv upplever. Man kan tycka att tiden går snabbare eller saktare beroende på situationer och hur livet är i allmänhet.
I stockholm där jag bor iaf kostar det att ta två hål (hos en piercingstudio) ca 700 kr. Hos en frisör (som använder dessa pistoler) kostar det typ 100 kr per hål. MEN rekomenderar starkt att inte göra det hos frisören. Den skjuter bara undan huden i örat och inte tar bort det och skapar ett hål så. Både jag min syrra och några av mina kompisar fick ganska mycket infektioner så de vara tvungna att ta ut och de har gjort om och inga problem men jag har ej än. Har även kompisar som inte alls fått problem med denna pistol så aaa. 

Om vad jag tycker om killar som har det? Tycker personligen inte det är snyggt men det är ju inte jag som ska vara satisfied med det utan du. 

Spana också in:


Axelinaaas: Hos en frisör (som använder dessa pistoler) kostar det typ 100 kr per hål. MEN rekomenderar starkt att inte göra det hos frisören. Den skjuter bara undan huden i örat och inte tar bort det och skapar ett hål så. Både jag min syrra och några av mina kompisar fick ganska mycket infektioner så de vara tvungna att ta ut och de har gjort om och inga problem men jag har ej än. Har även kompisar som inte alls fått problem med denna pistol så aaa.
Helt ok att göra hålet hos frisör för en hundring men man kanske ska ta det lite soft med bad och dusch de närmaste dagarna efter håltagningen samt att man ska "vrida" på örhänget någon gång per dag de första två veckorna.


Danne_cars: Kan man bada med sitt örhänge?
Ta det lugnt de första två veckorna eller i vart fall tills du ser att såret är riktigt läkt. När det väl är läkt kan du bada hur du vill i i ex Medelhavets salta vatten utan problem eller i vanligt badkar eller badtunna.