Forumet - Ta hand om djur , kristaler , växter

Ta hand om djur , kristaler , växter

1666 1 6
Jag känner att jag vill ta hand om något , typ köpa en hamster och ta hand om den. Eller växa en kristall (av salt eller vad man gör) . Jag köpte ett bonsai träd i sommras men det är inte riktigt att ta hand om , det är bara att vattna , inte svårare än så. Jag har haft en hamster innan och då var jag inte alls gammal så jag visade inte mycket intresse av den . Så mamma och pappa vill inte att jag ska ha en nu . Men om jag skulle skaffat än nu har jag ju mognat och klarar av att ansvara för den. Men jag skulle också vilja uppföda något och föra det vidare . Så typ om jag köper en hamster så köper jag två och så kan det bli tävlingshamstrar så kan jag föra vidare stam tavlan ?? Eller går det att göra något liknande med en växt?? Jag har hört att det finns någon blomma som det finns släkten av , finare släkten och fulare släkten . Men dom ser ju likadana ut så hur ska man se skillnad liksom? Men jag vill ha något att lägga min tid på ? Så finns det typ någon hamster eller dansmus eller annan växt eller kristall man kan ta hand om / lägga tid på??
Har du funderat över om ditt hem kan bli jourhem för ett djur? Att skaffa ett djur permanent behövs tänkas igenom länge! Man kan inte flytta eller resa hursomhelst när man har ansvar över ett djur heltid på obestämd tid. Det finns många djur i behov av tillfälliga hem och det är ett bra tillfälle för att testa om man har orken för att ha djur permanent senare i livet!

PMR: Har du funderat över om ditt hem kan bli jourhem för ett djur? Att skaffa ett djur permanent behövs tänkas igenom länge! Man kan inte flytta eller resa hursomhelst när man har ansvar över ett djur heltid på obestämd tid. Det finns många djur i behov av tillfälliga hem och det är ett bra tillfälle för att testa om man har orken för att ha djur permanent senare i livet!
Vi har djur nu och eftersom jag bor hos mina föräldrar och inte är över 18 , så är det ju deras beslut. Men jag tänker att om man köper en levande mus som skulle blivit orm mat (det finns i vissa djurbutiker) så tycker man ju att det borde funka . Jag har ju bur till musen (gamla hamster buren) och eftersom vi har en annan gnagare hemma (kanin) så har man ju allt man behöver xD och möss kan ju inte vara särskilt svårt att ta hand om eller?? Om vi åker bort länge måste ändå någon ta hand om kaninen så då kan dom ju lika gärna checka om musen har vatten och mat. 

Spana också in: