Forumet - Ta kontakt med exet

Ta kontakt med exet

569 0 13
hmmz hmmz
Vi gjorde slut för ungefär 3 månader, pratade i telefon efteråt och vi hade bestämt att vi skulle fortsätta vara vänner, eller iaf fortsätta prata med varandra. Ja, han är den enda jag kan prata med. För ca 3 veckor sen råkade vi träffas i stan och allt blev bara jääättefel och jag känner nu att det var mitt fel. Han försökte verkligen vara trevlig och göra det så normalt som möjligt, inte jag.

Nu ångrar jag mig, vi har inte alls pratat sen dess. Jag behöver verkligen honom att prata med ibland. Han är den enda som får mig att känna mig trygg, vilket verkligen behövs ibland. Så. vad tycker ni att jag ska göra? ska jag skriva till honom? vad ska jag skriva? eller borde jag bara ta och hålla käften och låta det va?

Spana också in:

Ending Jon:

Min erfarenhet av normala människor och deras ex, är att fortsätta vara vänner är aldrig någon bra idé


Det funkar fin fint för mig eller hur det nu var.. Dold text: Så fort vi båda blivit singel igen så blev det en fin strul/kk relation och alla tror vi är tillsammans, kanske inte var riktigt tänkt så!
Human:

För ca 3 veckor sen råkade vi träffas i stan och allt blev bara jääättefel och jag känner nu att det var mitt fel. Han försökte verkligen vara trevlig och göra det så normalt som möjligt, inte jag.


Antar att du gick över kompis gränsen. Detta verkar ju betyda att du tycker om honom mer än vän elr ?

För i så fall tycker jag att du bör komma över honom förs annars klär du kanske aldrig komma över honom ?

Jag förstår verkligen att han är den enda som får dig att känna dig trygg men varför är han den enda. Är det för att han är snäll osv elr för att du kanske är förälskad i honom ?