Forumet - Ta kontaKt med främmande kille!

Ta kontaKt med främmande kille!

1346 0 37
Okej.. Jag har faktiskt sökt runt på internet för att hitta fler tjejer i min situation. Vänder mig faktiskt hit nu!

Jag har spanat in en kille på högskolan nu i månader, vi går inte i samma klass men vi har föreläsningar tillsammans och vi har tittat på varandra under en bra tid nu. Ibland kan jag se i ögonvrån hur han tittar åt mitt håll och när jag går förbi honom i korridoren får vi också lite ögonkontakt innan jag blir rädd och tittar bort.

MEN jag har aldrig någonsin tagit kontakt med en kille jag aldrig pratat med, hur gör jag på bästa sätt för att få kontakt med honom? Känns fånigt men skulle behöva lite tips eftersom jag aldrig tagit första steget innan [smile] tack!

Spana också in:

Joseine:

det vore så mycket roligare om någon kunde ge mig seriösa svar.


Gå fram och kallprata lite någon gång, det behöver inte vara svårare än så. Säg att han har en snygg klocka och undra vart han köpt den pga födelsedagspresent till din brorsa eller vad fan som helst.
Tickstart:

äh, bättre att du kommer på nåt själv.. blir inte "du" annars ju[blush]


Nej det är jag mycket medveten om, men kanske lite tips vore bra på vad som kanske inte skulle skrämma iväg honom totalt och om det är töntigt att ge ut mitt fulla namn så att han kan leta upp mig på facebook.. liksom den biten jag menar.

Sen är alla killar förstås inte likadana, men tips är väl inte för mycket begärt? [chocked]
Dan_the_ironman:

Jag förstår inte vad du menar [cry]


varje sekund du pratar om ditt älskade väder, går en sekund förlorad då du kunnat makea sweet, passionate love[crazy] tyst nu

Joseine:

Nej det är jag mycket medveten om, men kanske lite tips vore bra på vad som kanske inte skulle skrämma iväg honom totalt och om det är töntigt att ge ut mitt fulla namn så att han kan leta upp mig på facebook..


ja asså jag vet då int. kan ej sånt där. har inte lyckats så bra
men ni har nåt gemensamt ju, så ba inled med nåt som han typ kan säj "haha ja" eller vadsomhelst till, och sen go on from there[crazy]
gjorde matematik- och fysikprovet på chalmers för några år sedan, och på vägen till tågstationen såg jag en söt chey bakifrån so jag tyckte såg ung ut, så jag gick ikapp och frågade om hon också gjort provet[crazy] det hade hon, sen gick vi vidare bara, tror jag fick en kram tillslut[blush]