Forumet - Ta kontakt med kille eller strunta i det?

Ta kontakt med kille eller strunta i det?

879 0 2

Hallå! Behöver lite råd. Är så att jag har snackat med en kille ganska kort, bara ett par gånger. (bodde i samma studentboende, jag där dock tillfälligt). Och för min del var det lite "kärlek vid första ögonkastet" och blev helt knäsvag. :P Sedan skulle han tyvärr ut på praktik nu några veckor och när han kommer tillbaka är jag inte kvar där. Blev rätt paff och bad aldrig om hans nummer (fick inte ens hans namn). Så kändes väldigt "avhugget" kan inte sluta tänka på honom nu, connectade på något sätt, från mitt håll iaf. Sedan känner jag mig lite ensam i allmänhet (långt från familj/vänner) så det kanske spelar in lite.

Nu har jag iaf snokat rätt på hans facebook, är det för påträngande/verkar som en stalker om jag skickar iväg ett meddelande? (fick hans fulla namn via deras klasslista som hängde i en korridor) Bättre än ett mess va? Tänkte först lämna typ ett brev på skolan men det får han inte förrän om en månad, men då hinner det ju svalna (och om han ev. var intresserad innan så hinner saker förändras på en månad..) Och vad ska jag skriva? Ska jag urskulda mig typ "behöver inte vara orolig för att jag ska stalka dig ;)". Jag har ett väldigt ovanligt namn med så på facebook kan man ju inte direkt vara "anonym" som ex. en kontantkortstelefon/ett brev, en "anna persson" från sthlm kan ju typ vara 150 pers.. :)catwalker: behöver inte vara orolig för att jag ska stalka dig ;)
det låter som något en stalker skulle säga... Varför skulle du urskulda dig något som inte är fel? Det visar bara på att du tvivlar på om du gör rätt i att snoka upp hans facebook...
catwalker: ag har ett väldigt ovanligt namn med så på facebook kan man ju inte direkt vara "anonym" som ex. en kontantkortstelefon/ett brev, en "anna persson" från sthlm kan ju typ vara 150 pers.. :)
Om du skriver på facebook spelar det väl ingen roll vad man heter? Han ser ju vem som skriver....

oki, tänkte att om man är en stalker så inser man det inte själv, men du har nog rätt. jo, för jag har själv haft folk som addat mig på facebook out of the blue och mig skrämmer det iväg (då har jag iofs inte varit intresserad så spelar väl in, men är ju alltid lite smickrande).. 

ah, men har kontantkortstelefon så tänkte att jag kunde skicka iväg ett "hemlig beundrare"-mess som alternativ, dubbelhemligt sådär :P äh, skriver väl ngt på fejjan å hoppas på det bästa :)