Forumet - Ta kontakt med tjej på semester?

Ta kontakt med tjej på semester?

3460 1 19
Hejsan. Befinner mig just nu på en camping utomlands, och åker hem imorgon (30 juli) vid 5-tiden förmodligen.

Anyways, på den här campingen bor en av det vackraste tjejerna jag nånsin sett, hon är holländsk.

Jag la märke till henne då jag såg att nån sneglade lite på mig på stranden och sen fattade jag att den som tittade på mig var en sjukt fin brud, typ i min egen ålder. Vet dock inte om hon har någon kille, sett henne (tror de var hon) sitta i nån snubbes knä men aldrig sett henne gjort något annat med nån av killarna hon hänger med. (Tror jag blev lite mer såld på henne än vad hon är på mig, om hon ens är det..) 

Då jag åker hem imorgon, undrar jag om det är värt att typ gå fram och lägga fram något i stilen: yo, do you speak english? whats ur name? anyways i thought you were very beautiful and was wondering if you have snapchat or anything like that? 

Får typ ångest av att tänka på att jag annars till 99% chans aldrig kommer se henne igen i mitt liv. Kommer säkert deppa som fan om det blir så också på vägen hem osv, haha..


Ni tjejer, skulle ni uppskatta om nån kom och frågade de eller skulle ni tycka att de var creepy? Har som sagt inte mycket tid på mig..

Spana också in:


Chickwithgun: Om det hände mig hade jag nog reagerat olika. Visst är det mysigt att höra att man är vacker, men samtidigt känns det ytligt. Särskilt om det är anledningen till varför killen vill ha kontakt.

Men kör på och se om bruden finner intresse :)
Hm okej.. Hur hade du velat att det hade gått till då? 

Behöver alla tips jag kan få! Detta är även första gången JAG går upp till en tjej och inte tvärtom. 

tänkaren:
Man flyger till Amsterdam från södra Sverige på 1 timma och det är 64 mil mellan Malmö och Amsterdam så det ligger inom hyfsat reseavstånd. Ungefär samma avstånd som det är mellan Malmö och Stockholm.
Ja, det vet jag. jag menade mer om dina raggningsförsök misslyckas så behöver du ju inte skämmas över det eftersom du lär inte träffa henne någon mer gång om det skiter sig