Forumet - Ta syra ensam.

Ta syra ensam.

1316 0 17
Jag tänkte köpa några lappar imorgon för att droppa ensam på lördadg. Anledningen till att jag kör ensam är att jag bara känner en person som använder syra och han kan jag inte träffa på någon månad av olika anledningar. Men till frågan är det ovärt att droppa själv? Vad kan hända mer än att jag snear?

Vad är det som är dåligt med att droppa ensam?

Spana också in:

hixaren:

Vad är det som är dåligt med att droppa ensam?


Egentligen skulle jag väl aldrig rekommendera någon att peta utan sitter. Beror ju så klart på hur mycket erfarenhet du har, men om du vet hur din tripp brukar bete sig och hur du själv hanterar det ser jag väl inga problem, egentligen.

emery:

meh inte sjäääälv. Ärligt.


Syra eller andra hallucinogener borde väl vara den enda drogen som är värd att ta när man är ensam? Om du provat vet du nog hur jag menar.
Sagitta:

Tja, om du snedtrippar och får panik så är det kanske inte bäst att vara ensam? Om du har nån du litar fullt på, be den personen vara med dig under trippen.


akej, kanske bäst att vänta tills jag har någon som kan vara med.[smile] Iaf den första gången.

Ritinkin:

Du är ju hemma i en trygg miljö, och om jag uppfattat det rätt så är syra inte något nytt för dig,


Jao hemma i en trygg miljö utan något som stör, men jag har aldrig tagit lsd innan.
Det är inga problem att trippa ensam, sålänge du inte lider av histrionisk personlighetsstörning (människoberoende).
Sist jag tog LSD var jag ensam. Fick ångest i början (som vanligt...), men lite ovanligt mycket; fick dåligt samvete för min familj, jag bara stack hemifrån med en lapp på tungan, packad och planerad väska, mycket kläder och mammas cykel... ångesten gick dock snabbt över, jag cyklade på åkrarna och filosoferade, kom in i stan, observerade... det var som en dröm. Jag tänker inte sitta och berätta en massa saker om min tripp nu, men kontentan var att jag fick mig en riktigt bra terapeutisk session för mig själv, och på afterglowen mådde jag bättre än någonsin. Kunde reflektera över problematiken jag har i livet. Ett steg mot att få bort allt vad neuros heter.
Alltså - jag föredrar nästan att trippa ensam. Får mer ångest om jag är bland människor jag tvingas hålla koll på.

(ångest är vad som driver fram en snedtripp, för er som inte vet... att få ångest under en psykedelisk session är som att röka på en bensinstation)
hixaren:

hemma i en trygg miljö


Är inte alltid säkert att du tycker så när du är trippad. Två tips: trippa dagtid, och var beredd på att göra miljöombyten om du skulle känna dig väldigt förvirrad. Dessutom är det fruktansvärt trevligt att promenera ute i naturen eller på stan, eller i någon affär eller var som helst egentligen. Man hungrar efter intryck, så klaustrofobiska känslor kan lätt dyka upp. Var försiktig. [smile]