Forumet - ta upp kontakt, ensam och nedstämd

ta upp kontakt, ensam och nedstämd

269 0 1
Hej! Har ett tag funderat på att ta kontakt med en gammal vän igen, men samtidigt så vet jag inte om jag vill eller inte. Vi var bästa vänner, men sen en kväll var hon var väldigt elak mot mig så jag upp kontakten. Men har börjat sakna henne på senaste tiden eftersom vi alltid hade så kul tillsammans. Mina vänner jag har nu är så tråkiga och vill aldrig göra något, sån var absolut inte hon andra. Jag har börjat känna mig så ensam senaste tiden. Har bara några få vänner som jag hänger med i skolan och hemma känner jag att jag blir orättvist behandlad. Mina föräldrar tror alltid jag är duktiga flickan och att jag alltid mår så bra, men sanningen är att jag mått dåligt på senaste tiden, vet dock inte riktigt varför, bara känt mig ensam och ledsen. Men iallafall, min ena förälder är föredetta alkoholist och under barndomen hjälpte jag till jättemycket hemma eftersom h*n bara drack. Jag har alltid varit den som hjälper till hemma medans mina syskon knappt säger tack för maten. Endå är det dom som har eget rum osv. Jag är 17 år och när jag är hos min mamma (skilda föräldrar) så får jag endå inget eget rum, det är så sjukt jobbigt för jag har alltid hjälpt till men endå får till och med min lillasyter ett rum istället för mig. Så senaste tiden har jag börjat skita i att hjälpa till men då tjatar min mamma bara på att vi är lata osv. Idag frågade mamma varför jag var ledsen och ville prata med mig men vill inte prata om varför jag mår dåligt osv.

Jag har under höstterminen bytt skola och klass mycket när jag börjat gymnasiet eftersom jag inte trivts och jag har märkt att det har försämrat mitt självförtroende mycket. Kommer ihåg innan jag skulle börja gymnasiet, då hade jag byggt upp mitt självförtroende och var så taggad på att börja ny skola och lära känna nya. Men inget blev som jag tänkt mig och nu har jag inte alls mycket självförtroende. Är blyg, nedstämd och inte lika glad som förr. 

Vill bara bli vuxen och flytta härifrån. Mitt liv är så sjukt tråkigt, känner mig bara ensam och nedstämd helatiden. Sry att det blev sånt långt inlägg, behövde skriva av mig. 

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in: