Forumet - Tabu inom familj.

Tabu inom familj.

475 0 22
Jag kom nämligen på att tänka på en sak vilket hände för ett par veckor sedan.

Jag och övriga i min familj hade varit och handlat diverse varor och vi beslutade oss för att avsluta dagen med en middag. Väl där av anledning jag inte kommer ihåg tog jag upp homosexualitet och nämnde framför allt lesbiska. Vilket jag tog upp väldigt vardagligt och riktade inga negativa åsikter eller liknande. Väl när jag nästan sagt allt mitt så avbryter min mor mig och ber mig sluta prata om det beroende att min yngre bror på 9 år satt vid bordet.

Så jag frågade varför det skall vara så tabu enligt dem att diskutera homosexualitet. Och fick givetvis inget riktigt svar.

Så kort och gott har jag blivit uppfostrad i samma förhållanden att många ting angående sexualitet av olika slag var tabu. Internt inom familjen.

Jag vill givetvis att min bror inte skall uppleva sådant som tabu när han blir äldre. Men men.

Till fråga.
Har du lika så blivit uppfostrad i liknande förhållanden då olika ting är sedda som tabu när dem i själva verket inte skall behandlas på så sätt, blivit det inom familjen?

Spana också in:

Öh, inte direkt tagit hänsyn till vad min familj ansett vara tabu att prata om (alternativt ej märkt att de tycker att det är tabu utan mer sett deras motsträvighet som en fin anledning till att diskutera med dem).

Tycker att det är konstigt att ej prata om vissa saker bara för att unga personer är närvarande. Vet de inte alls vad man snackar om lär de inte förstå (om man inte vill att de ska förstå). Förstår de så vet de antagligen om det sedan innan och då finns det ingen anledning att undanhålla något.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Vi är för övrigt väldigt frispråkiga kring middagsbordet och kan diskutera allt från mord på diverse släktmedlemmar till olika sexuella preferenser.
mina förläldrar och min äldsta är emot att homosexuella skaa få gifta sig i kyrkan, och tycker det är konstigt om två bögar kysser varandra offentligt etc. dom är även emot att man ska få adoptera barn om man är gay. eller pappa är det iallafall. väldigt jobbigt.

jag har inte påverkats alls utav deras skitsnack, som tur är!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


äldsta brorsa*
Postorderhoran:

Däremot skulle jag inte diskutera homosexuelitet eller invandring med mormor eftersom jag vet att hon har åsikter jag inte vill höra inom de områdena.


Ah, samma sak med min farfar. Varje gång jag diskuterar sådana ämnen med honom så önskar jag bara att jag var medlem i SAC, lesbisk och ihop med en mörkhyad flicka [mad]
Postorderhoran:

är han också sådär hopplös att diskutera med? Typ maler samma argument om och om igen utan någon som helst förmåga att ens ta till sig av motargumenten?


exakt så, ja [crazy]
Och antagligen gör han det mest för att jävlas, han älskar att jävlas med människor [mad] Argumentera emot bara för att och sen vägra att lyssna på något.