Forumet - Tack för den här tiden!

Tack för den här tiden!

1800 3 32
Hej alla FINA UNDERBARA LJUVLIGA UM:are!

Var sak har som bekant sin tid. Efter fyra år som webbansvarig på Ungdomar.se (och dessförinnan fyra år som redaktionschef och ideell skribent) har det nu blivit dags för mig att tacka för mig och kila vidare i arbetslivet.

Det känns förstås väldigt sorgligt på många sätt och vis. Under de här åtta åren har jag fått möjlighet att arbeta med frågor som står mig väldigt nära hjärtat, varit med och utvecklat sajten och våra olika sidoprojekt och framförallt haft det stora privilegiet att få lära känna en hel drös med underbara människor härifrån!

Samtidigt ska det bli kul att få ta mig an nya utmaningar. På måndag börjar jag en ny tjänst som webbredaktör/kommunikatör på Barnombudsmannen – en myndighet som arbetar med barn och ungas rättigheter. Under 2016 kommer deras huvudfokus att ligga på barn på flykt och hur deras rättigheter uppfylls och respekteras, vilket känns väldigt angeläget i dessa tider.

Jag jobbar min sista dag på UM imorgon, sedan plockas mitt gröna admin-A bort. Till en början kommer time att kliva in och ta över mina grundsysslor – precis som när jag var ute och backpackade i våras alltså. Så ni lär inte märka några större förändringar då. Hur det blir sedan kan jag inte svara på i dagsläget, men jag känner mig  väldigt trygg med att finisarna här på kontoret kommer att hitta en kanonperson som kan ta vid med nya fräscha ögon och göra sajten ännu bättre! Party

Varmaste kramen till er alla, och stort tack för den här tiden! Hjärta
/André


Inlägg från Time: Missa inte vår hejdå-intervju med finaste André - den hittar ni här


Senast ändrad 10 Dec 2015, 16:49 av time

Spana också in: