Forumet - Tack um

Tack um

1704 2 67

Här kan man säga tack till um! Jag vill säga tack till um, för um är bra. Känner att um har gjort mycket bra för mig och jag typ utvecklats genom um. Trodde aldrig att det skulle bli som det blev när jag blev medlem, träffat två coola människor och lärt känna fler jag gillar mycket, tycker om det. speciellt när jag alltid haft lite sociala problem, um häjlper. Längtar så till umträff! Mycket glad Så tack um!

Vad har um gjort för er och är ni tacksamma? 


mynona: Jag har faktiskt utvecklats på många sätt, jag har blivit bättre på att utrycka mig och debattera och jag har lärt känna folk som genom sitt sätt att vara har lärt mig mycket och som jag i vissa fall tror, i andra fall hoppas, och i vissa fall vet att jag kommer att behålla. Jag är tacksam.
Fint inlägg! Kul att någon äntligen skrev :) 

Spana också in:


mynona: Misstänker att folk inte svarar för att det finns en liknande tråd någonstans. Men jag ville gärna svara! Har svarat i din andra råd också :)
Gör det? Tänker du på nån speciell för har inte sett någon Shockerad Kul att du ville det! Jag tyckte den var lite fin Rodnar Hehe, vilken var min andra? Jag gör så många så svårt att hålla reda Galen