Forumet - Täck ärr

Täck ärr

1479 0 11

Jag har antal ärr men bryr mig inte nämnvärt, operationsärr är kanske jobbigt om de är i ansiktet osv men annars är det ju skitsamma. Har ett operationsärr tvärs över buken som syns väldigt väl in the nude pga ingen hårväxt där till skillnaden från huden runt om men ingen bryr sig. Det är väl just det man måste komma fram till, att det inte spelar någon som helst roll. 

Spana också in:

Ärr är ofta svåra att täcka på ett smidigt sätt. Jag har haft ett stort ärr på bröstkorgen sedan barndomen, det är ojämnt och stort. Det kändes jobbigt när jag började få bröst, eftersom ärret är lite skevt så ser det ut som att brösten är helt sneda.

Men det gör inget. Det är bara ett är, ingen bryr sig. Ibland frågor folk vad det kommer ifrån, och då är det bara att svara. Sedan är det inte mer med det. Jag är ju så mycket mer än mitt ärr, om man ska tänka på utseendet så har jag ju en hel kropp som man kan bedöma. Men framförallt är jag mer än mitt utseende också, så det spelar inte så stor roll. =)

Jag har ett riktigt stort ärr på min vänstra vad (ca  10-13 cm långt)  som syns väldigt tydligt, och det fick jag när jag genomgick en stor allvarlig operation. De lovade att det inte skulle synas men ändå syns det nu, tre år senare, mycket tydligt.  Har även ett lite mindre ärr på andra sidan vaden, även det på vänster, som är ungefär 5 cm långt och även det ganska tydligt. Har lärt mig att leva med det dock och känner mig lite rebellisk på något sätt, haha. Skämt åsido, det är coolt att inte vara helt flawless, alla har någonting som inte är helt perfekt - antingen på insidan, utsidan eller både och. Mina ärr är en del av mig, och precis som tatueringar är det en historia bakom dem.