Forumet - Tänd på min vän, extremt mycket

Tänd på min vän, extremt mycket

2167 0 25
Som nämnt i rubriken är jag fruktansvärt tänd i en av mina bästa killkompisar. Nu snackar vi alltså inte "attraherad-utav" - kåt, utan "vill-bli-tagen-av-honom-right-now"- kåt. Han vet om detta och skulle gärna ha sex med mig med, vilket gör det ännu drygare att motstå.

Det som gör detta till ett dilemma då är att jag har en underbar pojkvän sen flera år tillbaka som jag definitivt inte tänker gå bakom ryggen på. Istället har jag berättat som det är och föreslagit att vi har ett öppet förhållande och han sa att han skulle överväga det.

Vad har ni för erfarenheter kring liknande fall? Eller har ni andra tankar eller åsikter?
Ha animaliskt money-fever med din pojkvän istället och glöm din kompis suktande doft.
Din pojkvän har nogi nget emot det och även fast man ej tror att saker kan bli komplicerade efter en incident likt samlag, må det hända att det blir det.
Du och din kompis verkar dessutom rätt öppna kommunikationsmässigt, är det värt att riskera det för lite markskakade älskog?

Spana också in:

Kinship:

tankar eller åsikter?


Jag skulle så gärna vilja råna banken men Svensk lag säger att det är olagligt. Jag vill så gärna ha pengar, men samtidigt vill jag inte bryta mot lagen. Vad ska jag göra?


Du har gjort ett val och skaffat pojkvän. Det betyder att du även måste göra vissa uppoffringar, som att avstå från sex med andra. Om du känner att du är villig att riskera ditt förhållande för lite sex, så kan du lika gärna göra det för uppenbarligen älskar du inte din pojkvän. Gör slut innan du börjar knulla runt. Tragiskt.
zIGGE:

Hur ofta tar du kontakt med dem själv för att prata med dem?
Hur ofta pratar du om intima saker med dem?
Hur ofta tar du initiativet för att hitta på saker med dem?


vart vill du komma? [tard]
jag tar kontakt med dom lika ofta som dom tar kontakt med mig, träffas efter skolan, snackar i telefon?
som man brukar göra med sina vänner
är inte särskilt ofta jag snackar med dom om nåt sånt, om det inte är nåt jag oroar mig över
tycker inte könet spelar någon större roll när det handlar om vänskap