Forumet - Tända av från förälskelse?

Tända av från förälskelse?

2088 0 43
Är det bara jag eller är det inte sjukt svårt att "sluta" gilla någon på avstånd?
[tard]
det blir som en drog, tar man bort det med våld så måste man ersätta det med något annat. Kär i kärleken, kanske. Ett behov av att ha någon i tankarna hela tiden. Kanske en tvångsmässig vana.

Eller.. så är det bara så att den här personen har sjukt stor effekt på mig. Enda gången det verkligen funkade att bli fri från honom var när jag bröt kontakten och ansträngde mig för att tränga bort alla minnen. Men då hade jag andra substitut (också crushes på avstånd) som kunde avleda mina tankar under tiden. Sen när jag släppte in minnena av killen igen (addade honom och bärjade prata) var det kört!

Man undrar ju hur man ska få nån slags disciplin på sig själv, och släppa sånt som inte är bra för en [mad]
Virvelvind:

är det inte sjukt svårt att "sluta" gilla någon på avstånd?


jo, det är det.

Virvelvind:

Sen när jag släppte in minnena av killen igen (addade honom och bärjade prata) var det kört!


testa bryta allt igen och verkligen hålla det. tänka arga tankar om honom och sånt.

Spana också in:

volleyfantasten:

men tror mest det grundar sig i att man mår ganska bra av det


Jag mår bra av det, visst.. i min fantasi är det han och jag. Men så fort det börjar bli allvar och jag känner att mina förhoppningar inte stämmer överens med verkligheten, när jag kommer nära ett förverkligande men förnekas det i sista stund, att mattan rycks undan från mina fötter, då mår jag helvete [sad]

Med andra ord, när kärleken förblir obesvarad, trots att man gör allt för att väcka upp den. När man blir totaldissad.
Virvelvind:

i min fantasi är det han och jag. Men så fort det börjar bli allvar och jag känner att mina förhoppningar inte stämmer överens med verkligheten, när jag kommer nära ett förverkligande men förnekas det i sista stund, att mattan rycks undan från mina fötter, då mår jag helvete


så e det för mig med. men det e därför man hittar någon ny att titta extra efter för att må bättre [smile] lite av en ond cirkel.