Forumet - Tänder inte på min pojkvän

Tänder inte på min pojkvän

4770 0 28
Jag har ett litet problem som jag är rädd ska växa sig till ett stort. Grejen är den att jag inte tänder på min pojkväns kropp. Jag tänder på honom som person; hur han är, hur han beter sig, när han kysser mig, och allt sådant. Det är alltså inget fel på vårt sexliv, och jag blir kåt på honom. Men jag tänder inte på att bara se hans kropp, och jag är orolig över att det tillslut kommer innebära att jag inte tänder på honom alls. Vårt förhållande är relativt nytt (8 månader) så vet inte om "knistan" kommer hålla i.

Vet inte riktigt vad jag ska göra åt detta. Några förslag? :)

Spana också in:


strawbeerry: Låter ju som en fantastisk bra idé! Är väldigt glad över att få ett sådant seriöst svar så snabbt Glad
Folk brukar hävda att båda bör ha fysisk attraktion till varandra för ett lyckat förhållande osv. så du bör kanske fundera på hur du tycker och tänker kring saken och varför och om möjlighet till förändring finns osv. antar jag, har ingen erfarenhet kring sådana saker

strawbeerry:
Asså han vet ju om att han är stor, och han mår dåligt över det. Han tar tag i träningen ibland men slutar lika fort för att 1. han inte får resultat på en gång och 2. för att han känner att alla på gymmet dömer honom pga hans kroppsstorlek
Kan det inte vara som så att det är de sociala normerna han mår dåligt utav snarare än hans kropp? 

strawbeerry:
Jo så skulle det absolut kunna vara, men det är ju pga normerna som han skäms över sin kropp. Sen så bidrar ju hans kroppsvikt till att han har väldigt dålig kondis, ibland ont i knäna och sådär, så det ligger nog inte bara i det sociala.
Du får helt enkelt ta ditt beslut. Jag har svårt att tro att han vill behöva anpassa sig efter dina önskemål iaf, det kommer förmodligen som du skrev väcka ännu fler känslor i honom. Du kanske helt enkelt passar bättre med någon som delar dina kroppsliga ideal osv? :)