Forumet - Tänder ni på äldre?

Tänder ni på äldre?

11037 2 22
Tråden har 22 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Angelina "Lara Croft" Jolie är väl 45 år idag men jag tycker hon är klart hot.


Hottest-Angelina-Jolie.png

Spana också in:

Jag kan tycka att en tjej i min egen ålder är attraktiv, jag kan också tycka att en kvinna i 30-40-års-åldern är attraktiv. Jag brukar inte tycka att tjejer yngre än mig själv är attraktiva, möjligtvis om de är 1-2 år yngre men efter det så känns det bara konstigt och fel. 
Jag tänder helt klart på äldre killar, typ killar mellan 20-30... oouuufff. Tyler hoechlin är den snyggaste människan här på jorden!! Iaf, jag är själv 16 och det kanske låter konstigt men jag tänder definitivt på äldre.. Jag skulle nog inte bli tillsammans med en 30åring men det finns helt klart snygga äldre killar.. Jag gillar oftast inte killar i min egen ålder utan de måste vara minst ett år äldre (inte jättemycket skillnad) men skulle lätt kunna bli tillsammans med någon som är 5 år äldre, ksk till och med mer..
Ja absolut. Jag är 23 år och absolut att jag skulle tända på kvinnor i 30års åldern. Sen inser jag att det inte skulle passa att bli ihop med en kvinna i 30års åldern då de nog skulle känna att de kanske vill ha barn. Vill de inte ha barn, perfekt, för jag är inte redo för det förens jag är 30+.