Forumet - tänder på äldre män

tänder på äldre män

16535 0 36

Spana också in:

jessica-1:

är det något fel att man känner så?


Nej. Om du däremot skulle tända på gamla gubbar...då skulle jag tänka till en extra gång.[wink]

jessica-1:

jag vet inte varför men jag blir mycket mer kåt av dom.


Kanske för att de är stabilare, mer självsäkra och mindre fjantiga än fjortisar?[confused]
Hej jag är 18 och tänder på äldre män. Jag känner mig mycket mer mogen en dessa jämnårigas. Jag är oskuld och så vid aldrig kysst en man . Men jag vet vad jag vill ha . Jag är otroligt mogen men otroligt blyg mina hämtpris vänner finner jag lite omogna men dessa jag umgås med sen dagis har alltid vart lik mogna i Sinet som mig . Och jag föredrar vuxet sällskap mer . Om jag ska va i ett förhållande ska de va ett på riktigt ingen paranoid ung kille som tror att man lämnar den för att man vill har en da då man vill få va ifred . Jag föredrar det seriösa typen av förhållande och så ska jag stå på mina egna fötter . Och min man får lika väl va framgångsrik .
Jag tycke dess manliga drag är otroligt attraherande och de säkra koppspråket och sättet att talande finns en man som är 40 är otroligt attraktiv . Men ute i det sållade normaliteten skulle det ite va möjligt . Jag skull lätt kunna ha ett seriöst förhållande med den åldern bara det inte är en slusk gubbe . Men han ska älska mig och vilja ha mig och gör allt för mig för att jag är den typen som gör precis samma sak tillbaka . Äldre men är snyggare smartare och seriösa.
Men de som gör mg osäker är att oftast äldre men upplever kvinnor o min pöser omogna och dem vill också ha en mer jämnårig kvinna . Har jag en chans att någon sin få en man i den åldern läker får jag vänta tills jämn åringarna vuxit till sig . Hur länge kommer man va oskuld då ? Haha när man håller på att avisa jämnåriga pojkar(i mina ögon) . 25 är du fortfarande små unga pojkar farsen jag endast är 18
Så som detta med coolhet , swag ursäkta hur moget är de att va extremt swagig eller för cool för något äldre män är så mycket mer . Intelligenta att ens skriva en kommentar som ovanstående är ett rent bevis på varför äldre men är bättre , om man inte glömmer deras manliga drag . Nu förtiden vill killar ha slät fin hy som tjejer och inga rynkor men då så då kan man leta efter en kvinna istället . Nä äldre män är otroligt mycket snyggare
Katten1234567:

25 är du fortfarande små unga pojkar farsen jag endast är 18


Antingen så umgås du med helt fel killar eller så är du riktigt paranoid, Om en 25åring beter sig moget och har hus,bil,jobb och en massa pengar så kan en äldre gubbstrutt inte ge dig ett skit mer än vad han kan göra.

Det enda en gubbe på 20 år äldre än dig kan offra är ett kortare förhållande för gubben dör antagligen före dig.

En 40åring har redan upplevt småtjejer som dig, Lockas du till att få gubbarna att återuppleva sitt gamla förhållande igen?

Jag tycker att 18 åriga tjejer är aldeless för unga och jag är 25 år. Visst vissa 18åringer kan väl vara okej men det är attraktivt med tjejer som kan stå på sina egna ben, Att du kallar dig för mogen för en 25åring får mig att fundera på vilka du umgås med. Det låter nästan som att du vill ha tråkiga gubbar som tror att dom är för tuffa för att skämta omkring.

Att du säger att äldre män är snyggare,smartare och seriösa är helt fel, Snyggheten beror helt på personens utseende. Kollar du på en gubbe som ser ut som 15 år så skulle du inte ens tycka att hans ålder var sexig, Smartheten beror helt på personens personlighet och många äldre är helt korkade i skallen, Dom är inte färdiglärda bara för att dom är äldre, Dom kan ha suttit på ett jobb i 20 år och inte lärt sig någonting nytt alls. Många seriösa gubbar är oerhört respektlösa och tror att dom är värd något mer än andra och återigen så bevisar det här att du umgås med fånigt oseriösa killar och drar alla yngre killar i hela sverige till att vara oerhört omogna..

Det finns många 25åringar som är precis lika mogna som 40åringar
jessica-1:

jag tänder på äldre män


En kille som är tre år äldre än dig är ju inte direkt en äldre man, Men det är helt normalt att tjejer gillar äldre killar. Tjejer mognar oftast före killar och när en kille är 17år så är han antagligen inte kapabel till att vara samma trygghet som lite äldre killar kan vara, Men man ska inte dra alla killar över samma kant för vissa killar kan vara riktigt mogna vid tidig ålder.

Sexualitet skiftar mellan personer så alla har inte samma uppfattningar över vad som är attraktivt.