Forumet - tänder på att hålla på med tjejer men kan inte få känslor för dom?:S

tänder på att hålla på med tjejer men kan inte få känslor för dom?:S

247 0 32
asså jag spanar ofta in tjejer på krogen och lite var som helst, jag har hånglat med en del tjejer och haft sex med en tjej, jag älskar det, jag gillar utmaningar och är lite äventyrlig av mig, men ja skulle aldrig kunna få känslor för en tjej eller ha ett förhållande med en tjej, är jag konstig eller ?! [tard]

Spana också in:

sn1per:

rocka_billy, jag är nästan likadan. är homo men tänder som fan på tjejer (mer än killar). kan ha sex med tjejer o allt mitt porr är bara straight :p. jätte konstigt det där.
men har aldrig varit kär i en tjej men killar har jag definitivt varit kär i.


Då är du väl egentligen inte homosexuell utan bisexuell?
(Like it matters, men ändå.)
unitbjork:

Då är du väl egentligen inte homosexuell utan bisexuell?
(Like it matters, men ändå.)


jag har börjat på ett nytt jobb. massa tjejer där som jag tänder på. många som jag tycker är snygga. men den där crazy in love känslan infinner sig inte.
dock är jag typ väldigt tänd på den ena tjejen så att det gör ont i magen varje gång hon går förbi mig :S(kan tillägga att jag var tvungen att runka av mig när jag kom hem). o trots det här så kallar jag mig själv homo. efterosm att jag vet att crazy in love aldrig funnits med tjejer :/
vadå konstig, det kommer väl när det kommer. det är väl fullt förståerligt att man inte kan få känslor för nån i en sånhär värld där alla är idioter.
men om du undrar ifall du är bisexuell eller hetero bara för att du inte kan bli kär i tjejer, så är mitt svar att du är bisexuell eftersom det handlar om vad man attraheras av, alltså bisexuell är en sexualitet.
(alltså nu antog jag att du håller på med killar också, annars är du väl lesbisk)
unitbjork:

Nej, men varför inte biSEXUELL? Iochmed att båda könen attraherar dig?
(jag är fortfarande bara nyfiken på hur du tänker, tycker inte att beteckningar alltid spelar så stor roll)


tänker att när man är bisexuell så kan man bli kär i och tänka sig leva med båda könen. vilket jag inte kan.
men om man ser det på detta vis då: vet att kärleken försvinner efter nått år eller två men att attraktionskraften inte behöver försvinna :p. därför kanske det är bra om jag är ihop med en tjej istället som jag kommer bra överrens med! då kan jag känna attraktionskraft samtidigt som vi har det bra tillsammans. istället för att (om jag vore med en kille) bara ha det bra tillsammans men känna minimal attraktionskraft :p.
blev lite krångligt det där men hoppas ni lyckas tyda vad jag säger :p.

för att definera mig själv med ord brukar jag säga bisexuell men samtidigt homoEmotionell