Forumet - Tänder på barn

Tänder på barn

1062 0 10
Hej! Jag är 00a och tänder på vissa 03or (dom som börjat få bröst o sånt), jag e skit rädd över att vara pedofil!! Jag kan tillägga att jag gjorde massa sexuella saker med tjejer i den åldern. Kan det ha påverkat?? Snälla hjälp mig :(

Inga kommentarer

Senast ändrad 6 Sep 2015, 11:16 av Kioskmannen
Tråden har 10 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Det skiljer endast 3 år vafan.
Ni är lika gamla.. Såvidare du inte tänder på små barn som är 4, 5 år..
Jag läste i en kommentar att du lider av OCD. Det är vanligt bland oss med OCD att ha denna typ av katastroftankar! Ja, skulle t o m säga att det är extremt vanligt. Tankar som t ex att man är rädd för att råka döda sitt barn, råka ha sex med en familjemedlem, och även rädsla för pedofil. Det är också just det i de flesta fall - katastroftankar och inget som faktiskt kommer att hända! Om du inte har tagit upp det med din behandlare, så gör det! Har denne haft OCD-patienter tidigare, så har denbe definitivt stött på fler med samma rädslor.

Spana också in:

Pedofiler tänder främst på barn i ålder på 12år och neråt och skillnaden är att personen själv är i vuxen ålder typ 24år gammal. Dock så är det väl snarare mycket yngre än 12, snarare 10 och nedåt.

Eftersom att det bara är tre års skillnad (som alla andra också har sagt) så är det ingen fara, du är själv ett barn och du verkar inte tända på småbarn och du vill ju inte det heller så på så sätt tänker du med förnuft (förtydligar, inte bra att tända på småbarn).