Forumet - Tänder på min storasyster.

Tänder på min storasyster.

523 1 10
Hej, jag är en kille på 17 år och jag tänder konstigt nog tänder på min storasyster som fyllde 35 nyligen. Hon har två barn (13 och 15 år) samt en man (37 år).

Hon är har blondt halvlångt hår, ca. 1.55-1.60 lång. Ganska små tuttar, normal-stor rumpa. Vältränad kropp i stort sett.

Det händer ofta att jag runkar till bilder eller tankar kring henne: Att jag går in i hennes rum när hon byter om efter duschen och liknande saker. Har även luktat på hennes trosor/bh:ar. Jag skäms över att säga det, men jag hade kunnat ha sex med henne t om. Jag vet att det låter sjukt men jag vet inte varför jag känner såhär. Det kan ju också bara vara en "förbjuden tanke" liksom. Det har dock känts så här i något/några år nu, och nej.. Det är inte puberteten förfan.[chocked]

Vad jag vill veta är om ni har haft liknande tankar eller känslor om era systrar/bröder någon gång. Samt vad ni tycker om detta.

Spana också in:

Blivande_japan:

det är ju faktiskt lite sjukt oavsett hur hon ser ut


Fel.

Träffa andra människor är mitt råd. Du kommer så småningom förstå att det är din egen syster som du älskar, fast då inte på det sättet som du tänker just nu.

Kan finnas flera anledningar till att du just tänker på henne så som du gör, men det gör inte dig sjuk.