Forumet - Tänder på min syster

Tänder på min syster

2581 0 18
Hej på er där ute. Jag är en kille som vill dela med mig om vad jag tänder på. Jag tänder så otroligt mycket på incestsex mellan systrar och brödrer. Och undrar ifall det finns fler som tänder på det. Jag har själv en syster som är 6 år äldre än mig och hon är så jävla sexig. Hon har så grymt fin kropp,fast röv och silikontuttar precis min smak. Jag började känna sexuell attraktion för henne för 9 år sedan. Hon vet inte att jag känner så för henne. Jag har utfört en hel del sjuka saker. Som runkat till kort på henne sprutat i hennes trosor jag har kommit på hennes rumpa,bröst och sputat i hennes läckra ansikte när hon har sovit och däckat efter att hon festat. Hon har aldrig märkt något än som tur är. Och jag älskar det förbjudna jag gör och vill inte sluta. Har någon gjort liknande mot sin syster? Jag är inget troll så skriv inte det. Jag vet att incest är fel men jag kan inte sluta tända på det. Jag är seriös.

Spana också in:

dazed:

Fine du tänder på din systerjävel, finns kanske inte så mycket att göra åt. Men du kan ju ge fan i att sexuellt kränka henne, du kan istället prova att suga av ett avgasrör kopplat till en startad förbränningsmotor.


^this^

man bestämmer inte vad man tänder på men att gå på henne sexuellt mot hennes vilja (utan att hon ens är vid medvetande!) är helt åt helvete, sluta med det ögonaböj.