Forumet - Tänk om... Men...? Forumlek!

Tänk om... Men...? Forumlek!

9758 3 56
Nej

S3ON: Trump åker på one way mission till mars
Hahahahaha

Du får frivilligt välja 5 superkrafter som du kan använda i tre år MEN du får 10 besvär/sjukdomar på köpet som kommer vara i minst 2 år innan du får superkrafterna (ingen utav dina nya superkrafter eller något annat kan bota dem). Du får själv välja om besvären ska vara fysiska eller psykiska

Spana också in:

Ja, jag har redan hört hur jobbigt jag haft osv och randoms partner som har hälsat när jag vart sjuk, accepterar när något försvinner och fortsätter må bra, ibland blir det mycket drömmar men nu har de vart väldigt lugnt med det. Jag har slutat tänka på vad andra gör för gjorde det ett tag och orkade inte undra mer var de är någonstans.

Du flyttar in i en lyxig lägenhet som du nästan inte behöver betala för eftersom du sedan får veta att det är en mordplats och offrets katt är kvar? 
Ja gärna haha..

Skulle behöva en lägenhet och nån mer aktivitet irl med nån partner. Skulle va dött ett tag men jag är bra på ta initiativ när det gäller föreningar, starta upp nått. Jag har en partner men behöver komma ut mer så arbetar mest på det.

Du får öppna din egen butik men du vill inte ha några kunder, kommer inga? (en serie jag kan tipsa om)