Forumet - Tänka på ett annat sätt eller bara göra det?

Tänka på ett annat sätt eller bara göra det?

195 0 19
Om man tycker att något är jobbigt, är det bäst att tänka om angåendet det, (tänka positivt), eller är det bättre att tänka typ "det här är ett helvete men jag gör det ändå"? Hur är det för dig? Vad funkar bäst?

Jag tänker såhär att ska man hålla på o tänka positivt hela tiden så kanske det blir att man tvekar. om man inte lyckas tänka positivt menar jag..

Spana också in:

Bajskorv:

Tyvärr har jag ingen empatisk förmåga så jag fattar inte vad alla går och deppar för. Vi lever ända bara i 70. Jag vill spendera dom i glädje.


Tror du inte att alla vill vara glada? Jag t.ex. har försökt tänka positivt väldigt mycket, men man tröttnar ju när det inte fungerar.Rödingajävel:

Beror på vad det handlar om


Träffa människor[blush]
kraamisz:

Tror du inte att alla vill vara glada? Jag t.ex. har försökt tänka positivt väldigt mycket, men man tröttnar ju när det inte fungerar.


Nä, jag är en sådan människa som tror att man själv bestämmer vem man vill vara. Ingen kan ju göra dig lycklig förutom du. Antingen bestämmer man sig för att följa sina drömmar eller så sitter man och gnäller.
Bajskorv:

Ingen kan ju göra dig lycklig förutom du.


Det är jag mycket väl medveten om.Bajskorv:

Antingen bestämmer man sig för att följa sina drömmar eller så sitter man och gnäller.


Människor är inga maskiner.Rödingajävel:

Vill du inte träffa människor? :P


Jo, men jag får ångest.[sad]
Rödingajävel:

Jaha, ok. Förstår. Också haft svårt att umgås förr. Men det är ju något man egentligen vill men tycker är jobbigt, då är det nog bra att tvinga sig till det så man kommer förbi den spärren! :)


Ja, jag får väl göra det.Rejmond D Röjter:

För att motivera mig själv till att göra något jobbigt tänker jag på alla de fördelar jag kan få utav att göra det.


Det är bra :)