Forumet - Tänker du mycket?

Tänker du mycket?

4403 2 29

Hur mycket tänker ni? För jag tänker mycket och ibland funderar jag på om andra tänker lika mycket eller mer än mig, har nästan svårt att tro det ibland. Men vet att det ändå är så. Men jag tänker för mycket, så ah.

Tänker ni mycket? Beskriv er tänknings process typ. 

Spana också in:

Klart man tänker någorlunda mycket. Tänka gör så att man får fram en noggrannhetsuppställning av framtida handlingar och rättsbedömda uttryck. Tänka igenom mycket tyder en viss "smarthet" Beror såklart om vad du tänker på trots allt... 
   Men det är bra att tänka istället för att bara göra. På så sätt får du fram din egna uppfattning och en klarare bild av vad som sker, skett eller så småningom ska ske.
   Svårt att tro att man kan tänka för mycket... Men det är klart att du kan, man ska inte tänka för mycket på diverse värre ting som "oro" eller sådant som gör mer illa en gott.

Men det låter bra hörrö, själv tänks det rätt så mycket här också. Så kan man ju alltid hoppas på att politikerna tänker nått määh..


herr.göransson: allt möjligt, oftast negativa saker som får mig att må dåligt.
Mm det känner man igen.Carolineelisabeth95: Tänker sjukt mycket på allt möjligt precis hela tiden
Ja så är det för mig med, ofta mycket random grejer också som knappt har betydelse.
Schism: ja, men inte kreativt.
Tumme ned
Fantastiskt: Väldigt mycket. När nån frågar vad jag tänker på blir jag dock helt ställd och det känns som min hjärna svartnar.
Haha precis!! Min morsa frågar ofta det och jag får typ exakt den reaktionen. 

Ibland tänker jag tom så mycket på saker som inte hänt att jag tror de har hänt, är bisarrt. Xuzkie: Men det låter bra hörrö, själv tänks det rätt så mycket här också. Så kan man ju alltid hoppas på att politikerna tänker nått määh..
Jag känner mig faktiskt ofta smart Rodnar

elise999: Alla möjliga tankar. Kan gå från att tänka på industriella revolutionen till att undrar varför vi har bara två armar
Hahaha vad kul!! Sån är jag med dock, brukar ofta fundera på om vi ens är äkta eller om allt typ är en dröm. Typ som The Matrix om du sett den Galen Minns när jag som liten trodde hade min bosniske kompis kanske egentligen var spion och pratade ett påhittad språk och spionerade på mig Rodnar