Forumet - Tänker killar så ?

Tänker killar så ?

356 0 46
Jag sa precis till en kille att han kan slänga sig i väggen och aldrig prata med mig igen ... :S hårda ord för att vara mig .. brukar vara den som vill ha lösning på allt, han frågade då vad han hade gjort? Det handlade inte om den grej utan det har bara vart konstigt i flera månader å han har typ inte brytt sig tillreckligt mycket om mig och det har vart upp till mig att ta kontakt hela tiden.... Det låter helt värdelöst jag vet men så fort jag börjar dra ifrån så känns det som han alltid säger nåt för att få mig å undra om jag gör rätt..

denna gången frågade han vad han hade gjort och påstod at han inte viste, och jag sa att det va mycket han hade gjort och vi har redan pratat om det.... då sa han okej jag antar att du har dina anledningar vad det nu än är för några, jag ska inte prata med dig mer...

kan det verkligen va så att han inte vet vad han har gjort ? lr bara spelar han dum?... gjorde jag fel som sågade han och borde jag låta bli att försöka fixa det...? tror ni att kilalr försöker lägga över skulden för att itne känna sig skyldiga... tex att han medvetet varit kall för att jag ska tröttna och dumpa honnom `?

Spana också in:

trexo0:

men tänker på alla dom som säger att det är jobbigt med tjejer som förväntar sig att killar ska veta vf dom är sura men det egentligen inte är möjligt för killar inte tänker så


det är sant :P för ni förklarar oftast aldrig så man fattar! vilket är enormt irriterande!!!! :p

men vissa kanske bara är dumma helt enkelt :)
1. Jag skulle känna mig helt jävla off från det sociala och min självkänsla skulle vara usel om jag lät en tjej dumpa mig.
2. Ni tjejer kan överdriva ibland... och kan vi killar nog också.
Men i din situation vet jag inte, Det är mycket möjligt.
3. Värför skrika och säga att han ska slänga sig i väggen när man kan göra det på ett mycket bättre sätt?

trexo0:

brukar vara den som vill ha lösning på allt


[chocked][tard]
4.

trexo0:

Jag sa precis till en kille att han kan slänga sig i väggen och aldrig prata med mig igen


Som jag har förståt det så är det inte din kille eller ditt EX numera.. så du har inte dumpat någon.

Du har bara sagt åt en person som "kanske" gillar dig att dra åt helvete försök inte ens stöta på mig (Eller något liknande [chocked])

Och tänkt om han kanske är för blyg att ta upp kontakt eller något liknande? [rolleyes]

SAHEUSAHEUSAHESUAH
DPope:

det är sant :P för ni förklarar oftast aldrig så man fattar! vilket är enormt irriterande!!!! :p


känns som jag har försökt förklara det på 100 sätt :S men han verkar inte fatta :S och han är ju inte dum för övrigt :S df undrar jag om det kan finnas en anledning till att han spelar dum ?

Simnudel:

Säg så här, det är bra med kommunikation. Är man sur på något så bör man framföra det till partnern - vilket du tydligen gjort, så ...


jupp , men han orkar aldrig prata om problem :S jag känenr mig så tjatig och jobbig när jag försöker prata genom saker

Gryphon:

Ja. Han kanske inte ens är medveten om hur dumt han har uppfört sig.


känns inte som jag kan förklara bättre :S han verkar itne vilja fatta och skylle hela tiden ifrån sig:S
trexo0:

kilalr försöker lägga över skulden


KILLAR gör ingenting, individer kanske lägger över skulden, men det finns inget sånt som är gemensamt för alla killar. Jag tycker personligen att det är rätt korkat att sitta och vara förbannad på en människa och inte berätta vad felet är, utan istället anta att personen vet vad denne har gjort. Vem tjänar något på det liksom? Det kanske var så att han faktiskt inte hade en aning om vad du skrek på honom för, och då har du har du bara gjort honom förvirrad och kanske sårad.
Im not a lemon:

Okej, gör då så med alla du inte pratat med på ett tag?

Fan vad idiotiskt, han kanske hade andra saker för sig. Du sa i princip åt honom att dra åt helvete för att han inte "bryr sig tillräckligt" om dig? Och ni är inte ens i en relation? Hur stor attentionwhore är du egentligen?


asså det är komplicerat.... vi bor i olika städer så df har vi itne sagt att vi officiellt är ett par men vi har ju sagt hur vi känner för varandra och det har ändå vart rätt sriöst fram tills två månader tbx då han betett sig helt konstigt:S