Forumet - Tänkte nuinga testa det här jeflarns world of warcraft som alla tjaffsar om...

Tänkte nuinga testa det här jeflarns world of warcraft som alla tjaffsar om...

112 0 36
Men undrar om det finns någon gratisserver som är värd. Som inte är peta på ett monster så går man upp till level trehundrasjuttiofem och sådär. Har mest testat gratisservrar på Lineage 2 och upplevde att dessa hade för mycket konstiga förändringar.
Betala för att spela det känns väldigt ovärt, särskilt som jag mest testar det i brist på bättre sysselsättning.

BTW: Är det olagligt att spela på privata servrar? Om det är det är det ju bara att låsa tråden, för sånt får man ju inte prata om, men vad jag förstått är det inte det. Nåväl.
Wanking BC:

Är väldigt säker på att det inte är olagligt. Min personliga åsikt om privatservrar är att de verkligen suger, fast vem vet, det kanske finns bra


De behöver inte vara väldigt befolkade för att jag ska vara nöjd - är singelspelare i grunden. Det jag vill undvika är mest det här med übersnabb levling, cepiga föremål och alltför grova buggar och frekventa kraschar.

Spana också in:

Veritas:

Det är olagligt. [party]


Olagligt? Nej.
Men det är förbjudet enligt Blizzards policy och du skulle kunna få böter för att lira på en (men ingen har fått det).

Kan inte rekomendera private servers asså, det brukar vara skitbuggigt och ont om folk (det är folket som gör spelet! Det är skittråkigt o spring själv utan o prata med någon).

Du bör testa 10 dagars trial. Då kan du inte göra vissa nödvändiga saker, men du kan iallafall testa hur man gör quests o dödar fiender.
Sniffepinne:

Men det är förbjudet enligt Blizzards policy och du skulle kunna få böter för att lira på en (men ingen har fått det).


Om det inte är olagligt kan man per definition inte få böter. De ända som får dela ut böter är domstol och polis, och bara vid lagbrott.

Veritas:

Måste väl gå under någon form av avtalsbrott eller hur?


Kanske, kanske inte. Ett problem med EULA's är att man inte får reda på avtalsvillkoren förrän man redan betalat för produkten, vilket är lite som att köpa en stol på IKEA för att sedan hitta en lapp som säger att bara rödhåriga får sitta på den - tveksamt om det är ett avtalsbrott i juridisk mening. Vet att iaf i USA så är det juridiska värdet hos EULA:s väldigt, väldigt lågt. Jag har letat efter prejudicerande fall i Sverige men inte funnit några, men om du känner till något så är jag idel öra. Det är ett väldigt intressant koncept, det här med att berätta avtalet efter att man betalat för produkten.

Sniffepinne:

Du bör testa 10 dagars trial. Då kan du inte göra vissa nödvändiga saker, men du kan iallafall testa hur man gör quests o dödar fiender.


Grejen är att jag är totalt ovillig att betala i månaden för att spela spelet. Men jag är inte så kräsen med folk som sagt - jag spelar Diablo 2 single-player en hel del (på grund av modval).