Forumet - Tänkte på att sluta prata

Tänkte på att sluta prata

577 0 24
Tänk er att sluta prata överhuvudtaget. Kanske inte för evigt men riktigt jävla länge. Vore det inte galet skönt? Känns som att allt som sägs ändå är skitsnack. Jag pallar inte prata för att det är "trevligt" eller för att andra vill det.

Kanske skulle köra ett socialt experiment? vad säger ni? [tard]

Spana också in:

Tänk om man kunde uppleva en ung kille eller tjej som inte pratar och beter typ exakt som alla andra unga killar och tjejer. Jag anser att bara originella och anspråkslösa människor bör få uttala sig muntligt framöver. Det skulle i så fall bespara mig mycket plåga i kollektivtrafiken.

Min erfarenhet av att inte prata är att det blir lite tråkigt efter ett par veckor.
ardnas:

huvudsakligen stänga av den verbala kommunikationen med andra människor


Skulle kommunikation i skrift, t ex över nätet, vara tillåtet?

Tror det är sjukt psykiskt påfrestande men en spännande erfarenhet. Testa så länge du känner för det och tala om vad som hände i skallen på dig!
Mattias94:

Om du blir tilltalad/frågad då?


man tittar lite storögt och uttryckslöst på dem? haha

annoyed:

Skulle kommunikation i skrift, t ex över nätet, vara tillåtet?


jo kanske, beror på. Skulle inte börja skriva på papper för att prata med folk dock. Känns som att det förstör lite. Ibland kanske några nedskrivna ord kan behövas men annars inte. Internet känns som en frizon dårå.

annoyed:

Tror det är sjukt psykiskt påfrestande men en spännande erfarenhet. Testa så länge du känner för det och tala om vad som hände i skallen på dig!


Jag och två vänner testade en timmes tystnad och skulle gå över till två andra vänner för att hämta några grejer. Personligen så var det otroligt fridfullt. Jag har faktiskt aldrig känt mig så lugn och härlig på länge som jag gjorde då. Rekommenderas! Typ gå ihop med en kompis och prata inte på en två timmar :)
Dock så är yttre reaktioner otroligt påfrestande. De två vi gick till sen och hämtade grejor hos blev otroligt störda. En av dem började skrika och kasta saker på mig...... hon är dock lite känslig för sånt. fick för sig att vi typ bestraffade eller hade någon konspiration emot henne.. hahaha otroligt roligt var det iallafall. [bigcheers]
frukt:

är det skönt?


beror på orsak! kan vara skönt om det fullbordar känslan av brottslig inneslutenhet. eller när man är väldigt trött, fysiskt eller mentalt. är det stumhet av trots så blir det mest pinsamt och ökar den ursprungliga frustrationen. censuren är bara otrevlig.